Μιχαλόπουλος: «Έκκληση σε όλους τους μετόχους»

Μιχαλόπουλος: «Έκκληση σε όλους τους μετόχους»

Κάλεσμα προς όλους τους μετόχους και τους οικονομικούς παράγοντες της Κρήτης να συνδράμουν οικονομικά στην ΠΑΕ, απεύθυνε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας, με δήλωσή του στο επίσημο site του ΟΦΗ ζήτησε τη βοήθεια των μετόχων και των παραγόντων της Κρήτης, βοηθώντας την ομάδα σε μία κρίσιμη καμπή.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Μιχαλόπουλου:

«Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος αλλά και η Ελληνική κοινωνία, η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, όπως και πολλές άλλες ΠΑΕ της Super League.

Είναι συνεπώς επιτακτική η ανάγκη κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της 2-5-2012 η ΠΑΕ ΟΦΗ να αποκτήσει ισχυρή διοίκηση. Κάνω έκκληση σε όλους τους μετόχους, σε όλους τους οικονομικούς παράγοντες της Κρήτης, έστω και την ύστατη ώρα να συνδράμουν οικονομικά την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελείται από υπαλλήλους που έχουν οικογένειες, ποδοσφαιριστές που επίσης έχουν οικογένειες καθώς και προπονητές που επίσης έχουν οικογένειες και παιδιά.

Όλοι οι άνθρωποι αυτοί που απαρτίζουν το δυναμικό της ομάδας μας, έχουν βιοτικές ανάγκες όπως όλοι οι Έλληνες.

Τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ αγωνίζονται για την ρύθμιση των εταιρικών θεμάτων αλλά κυρίως για την ικανοποίηση των βιοτικών αναγκών του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Επιβάλλεται συνεπώς όλοι να συνδράμουν στην ικανοποίηση των βιοτικών αναγκών των εργαζομένων της εταιρείας και στην προάσπιση του κύρους της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπέβαλε ένα πλήρη φάκελο στο τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και ελπίζει στην αδειοδότηση της ομάδας. Τα βαθύτερα προβλήματα όμως της ομάδας δεν μπορεί μόνη η αδειοδότηση να τα θεραπεύσει.

Για ύστατη φορά απευθύνω έκκληση στους μετόχους και σε όλους τους φίλους της ΠΑΕ ΟΦΗ όπως συνδράμουν οικονομικά τη ΠΑΕ. Κατά τη γενική συνέλευση της 2-5-2012 θα δώσω περισσότερες εξηγήσεις σε κάθε ερώτημα που θα μου τεθεί.

Κατά τη Γ.Σ. έρχεται η ώρα της ευθύνης των μετόχων. Αλλά και σήμερα 6-4-2012 είναι επίσης η ώρα των μετόχων.

Τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ από τις 4-1-2012 που ανέλαβαν τις ευθύνες της ΠΑΕ μέσα από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κάναμε πολλές προσπάθειες, κτυπήσαμε πολλές πόρτες προκειμένου να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιασθεί η αναγκαία ανταπόκριση.

Εγώ τις ευθύνες μου τις ανέλαβα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ, αναλαμβάνοντας τη δύσκολη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Εγώ θα φύγω από την ΠΑΕ ΟΦΗ μαχόμενος και όχι κρυπτόμενος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν μάχονται κρυπτόμενοι. Θα δώσω σύντομα στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες μου για να ενημερωθούν όλοι για την οικονομική μου κατάσταση.

Εκεί θα διαπιστώσουν ότι είμαι πιο φτωχός από τους φτωχότερους που ασχολούνται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Είμαι βέβαιος ότι έτσι κάποιοι θα συγκινηθούν για να ασχοληθούν σοβαρά με την αγαπημένη μας ομάδα. Την 2α Μαΐου 2012 θα φανεί ότι αποχωρώ φτωχότερος απ ότι μπήκα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά πολύ πλούσιος σε συναισθήματα.

Είμαι υπερήφανος που μαζί με τα μέλη της Δ.Ε. της ΠΑΕ ΟΦΗ δώσαμε σκληρή μάχη από 4-1-2012 και επιλύσαμε σοβαρότατα θέματα καθ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Όπως και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε με συνέπεια και ευσυνειδησία έως και τις 2-5-2012».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved