Γκαρσία: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Γκαρσία: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, στη ρεβάνς της Μόσχας, εξέφρασε ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» τόνισε:

«Αυτό που σίγουρα μπορούμε να πούμε μετά το παιχνίδι της Τούμπας, είναι ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει φρέσκο σύνολο με λίγα παιχνίδια στα πόδια του και αυτά όχι επίσημα. Παιχνίδια που έγιναν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Πιστεύω ότι στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης ήμασταν πολύ καλύτεροι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Μέχρι να πετύχουν το γκολ ήμασταν καλύτεροι.Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα πάμε εκεί να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε  και να αλλάξουμε τα δεδομένα στην υπόθεση πρόκριση. Είναι δύσκολο, αλλά ένα τέτοιο σκορ δεν σου απαγορεύει να ελπίζεις».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον καιρό που θα συναντήσουν στην Μόσχα, τόνισε:

«Σίγουρα το κρύο μπορείς να το αισθανθείς σε μεγάλο βαθμό αλλά όταν ξεκινάς και παίζεις το ξεπερνάς. Επειδή έχω αγωνιστεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο και σε ίδια θερμοκρασία (σ.σ. είχε αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχας όταν φορούσε την φανέλα της Θέλτα), πιο δύσκολο θα είναι το γήπεδο παρά το κρύο. Εννοώ φυσικά την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Αλλά ξέρουμε ήδη τις μας περιμένει και πως παίζουν αυτοί. Πρέπει να πάμε στη Μόσχα με πολλή καρδιά και μεγάλη θέληση και να πάρουμε αυτό το ματς σαν τελικό. Μόνο έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Όλοι οι αντίπαλοι που αντιμετωπίσαμε παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό που πρέπει να αποτελέσει μάθημα για εμάς είναι τι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Να το σκεφτούμε και με ηρεμία να πάμε να παίξουμε με την σειρά μας καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουμε».

Μιλώντας για την κόπωση των παικτών του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να παίζει ρόλο στην πορεία μιας ομάδας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ταυτόχρονα σε τρεις διοργανώσεις και επειδή έχουμε μια ομάδα που αγωνίζεται πολλές φορές σε δύο ματς την εβδομάδα κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτή την στιγμή, όμως, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τα ρέστα μας στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, αναφέρθηκε και τους οπαδούς του «Δικεφάλου», λέγοντας:

«Τους συμβουλεύω να πάρουνε μαζί τους πολύ ούζο για να τους ζεσταίνει (γέλια...). Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν θέλει ο Θεός να μας δώσει την πρόκριση. Θα το προσπαθήσουμε για αυτούς που θα έρθουν μαζί μας στην Ρωσία αλλά και όσους θα μείνουν πίσω στην Θεσσαλονίκη».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved