Τσιώλης: «Μετά το Πάσχα η απόφαση αν θα μείνω»

Τσιώλης: «Μετά το Πάσχα η απόφαση αν θα μείνω»

Για τη χαμένη ιστορική ευκαιρία του Αστέρα να βρεθεί στον τελικό μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, αλλά και για την παραμονή του ή όχι στο τιμόνι τον Αρκάδων.

Ο προπονητής του Αστέρα δήλωσε στον Novasportfm πως υπάρχει πικρία, αλλά η ομάδα οφείλει να συνεχίσει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα, ενώ για το αν θα μείνει στην Τρίπολη επισήμανε πως θα το αποφασίσει μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για την προσπάθεια και την ανατροπή του σκορ με δέκα παίκτες, τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα υπάρχει η προσπάθεια των παικτών για να μπορέσουν να καλύψουν μέτρα στην αμυντική συμπεριφορά. Ειδικά αν είσαι πίσω στο σκορ, πρέπει να βγαίνεις στην επίθεση με τα ίδια άτομα, όπως αν έπαιζες με έντεκα. Το πρόβλημα είναι πως αν χάσεις την μπάλα, πρέπει να καλύψεις άμεσα το κενό».

Για την πίκρα του αποκλεισμού, σημείωσε: «Βέβαια υπάρχει πίκρα. Για την πόλη, καθώς η πόλη ήταν η πρώτη φορά που την καλούσε η ιστορία. Είχαμε την αισιοδοξία και τη δυνατότητα να περάσουμε. Να χάσεις ένα παιχνίδι σε ίσους όρους απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος είναι λογικό. Η πίκρα είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι από το ξεκίνημα παίζαμε με μειονέκτημα. Πίκρα και για μένα, καθώς μετά από 15-16 χρόνια προπονητικής καριέρας είχα την ευκαιρία να πάω σε έναν τελικό. Τόσα χρόνια περίμενα και δεν μπόρεσα».

Για τους λόγους του αποκλεισμού, επισήμανε: «Δε θα σταθώ στη φάση που έγινε το 2-2, αλλά, όπως είπα κα στα παιδιά για να φύγει το βάρος και να τους αποφορτίσω, όσο λάθος ήταν αυτό που οδήγησε στην ισοφάριση τόσο μεγάλο ήταν που δεν κάναμε το 3-1, καθώς είχαμε ευκαιρίες με τον Περόνε και τον Ράγιος να βγάλει τετ-α-τετ τον Ναβάρο. Όταν παίζεις με δέκα και ο αντίπαλος είναι πίσω στο σκορ, αφήνει χώρους στην άμυνα και εμείς θα μπορούσαμε να τους εκμεταλλευτούμε».

Για τον στόχο των πλέι οφ, υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Στην πεντάδα όμως δύσκολα θα μπούμε, γιατί θα πρέπει οι αντίπαλοι να κάνουν τρεις ήττες. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε και δεν πρέπει να μιλάμε για πεντάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στα τρία τελευταία παιχνίδια να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Η συγκομιδή βαθμών σε βοηθάει και για τη νέα χρονιά και τους παίκτες. Το Κύπελλο θα άλλαζε σελίδα στην ιστορία του Αστέρα. Θα βοηθούσε να αλλάξουν νοοτροπία και οι παίκτες που έχουμε και αυτοί που θα έρθουν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε».

Για το αν θα γίνουν δοκιμές στα τελευταία παιχνίδια και για την δική του παραμονή στον Αστέρα, ξεκαθάρισε: «Το αν θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες στα τελευταία, θα γίνει, για να δει και η ομάδα ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Εγώ έχω μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα. Μου έχει γίνει κρούση για να συζητήσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, αλλά προείχε ο ιστορικός στόχος του Κυπέλλου. Είχα μια δύσκολη χρονιά, ξεκινώντας από τον Άρη και θέλω να ηρεμήσω λίγο πριν αποφασίσω τι θα κάνω. Μετά το Πάσχα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση».



Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Premier League: Με «τριάρα» συνεχίζει πρώτη η Άρσεναλ, νίκη «ανάσα» για τη Νότιγχαμ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ακόμα δεν μπορώ να τρέξω! Θα μου πάρει καιρό στο επίπεδο που θέλω»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Τα δεδομένα για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
Η τραγωδία της Superga που διέλυσε τη μεγάλη Τορίνο (videos+photos)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved