Μαρινάκης: «Είναι δικαιολογίες»

Μαρινάκης: «Είναι δικαιολογίες»

Το αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι μπορεί να τελείωσε το Σάββατο (19/2), όμως απ' ότι φαίνεται το επικοινωνιακό θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνέχεια των όσων είπε το Σάββατο μετά το τέλος του αγώνα, παρενέβη σήμερα(20/2) στην πρωινή αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για τα όσα συνέβησαν χτες στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για όσα λέχθηκαν από παίκτες και παράγοντες του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας για το τι συνέβη στα αποδυτήρια ο κ. Μαρινάκης είπε:

«Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή. Βγήκαν πέντε παίκτες από το πούλμαν γύρισαν στα αποδυτήρια τρέχοντας, ψάχνοντας να βρουν τον Τοροσίδη που ήταν μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην αίθουσα του αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβριζαν και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες.

Από εκεί και πέρα όταν βρέθηκα εκεί τους είπα τέλειωσε το παιχνίδι κι ότι είναι ώρα να φύγουν. Κάτι που επανέλαβα 2-3 φορές. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, άρχισαν να φωνάζουν κι έλεγαν διάφορα τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφέρουμε με λεπτομέρειες».

Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Γόντικα λέγοντας ότι:

«Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα.
Για τα όσα ειπώθηκαν μετά; δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Σισέ τονίζοντας:

«Δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες».

Σε ότι αφορά τη διαιτησία:

«Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησία. Ούτε τη φετινή χρονιά. Αν βρίσκονται πίσω με 10 βαθμούς, βρίσκονται καθαρά εκεί γιατί η διαιτησία τους έχει ευνοήσει σε πολλά παιχνίδια.

Ακόμη και στο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είδε όλη η Ελλάδα πως κέρδισε: με την αποβολή του Αβραάμ και το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής από τα 45 μέτρα κι ενώ δεν έβλεπε τη φάση».

Στη συνέχεια είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τρόπο να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά».

Όσο για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα απάντησε:

« Υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν».

Για το θέμα της παραίτησης του από την προεδρία της Superleague, την οποία ζήτησε ο κ. Γόντικας, τόνισε:

«Μπορεί να το θέσει επίσημα κι από εκεί και πέρα υπάρχουν οι κανονισμοί λειτουργίας. Το αν θα πρέπει να μείνω ή να φύγω θα το κρίνουν οι άλλοι πρόεδροι.

Όλα αυτά γίνονται για τον απλούστατο λόγο ότι δεν βλέπουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Ο κ. Γόντικας  προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10. Αυτό είναι όλο».

Για τη διαιτησία του Καλόπουλου:

«Οι αποφάσεις του κ. Καλόπουλου μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο».

Ακόμη εξέφρασε τη γνώμη ότι το γκολ του Παναθηναϊκού το βλέπει καθένας από τη δική του οπτική γωνία:

«Μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχουν ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να καταδικάσουμε τα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Που υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος».

Τέλος, επανήλθε στο θέμα των επεισοδίων τονίζοντας:

«Καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις. Βέβαια μου κάνει εντύπωση ότι δεν συζητάει κανείς τι έχει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά.

Το μόνο που λέτε αν οπαδοί έχουν χτυπήσει παίκτες. Αν δούμε πλάνα ή φωτογραφίες θα το καταδικάσουμε. Αλλά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα».



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved