Μήτρογλου: «Ομάδα με… καρύδια ο Ατρόμητος»

Μήτρογλου: «Ομάδα με… καρύδια ο Ατρόμητος»

Η πρόκριση του Ατρομήτου στον τελικό Κυπέλλου στην Τρίπολη είχε την υπογραφή του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος επισήμανε πως θέλει να παίξει στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των Περιστεριωτών μιλώντας στη «Sportday», υποστήριξε πως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα χαθεί η πρόκριση, ενώ χαρακτήρισε τον Ατρόμητο ομάδα με… καρύδια.  

Ετσι όπως εξελίχθηκε ο ημιτελικός, πίστεψες ότι θα έρθει ο αποκλεισμός;

«Οχι, δεν το πίστεψα ούτε σε μία στιγμή. Εχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας. Είμαστε καταπληκτική ομάδα, έχουμε δουλέψει γι' αυτές τις επιτυχίες και ήμουν σίγουρος ότι θα φεύγαμε από την Τρίπολη με την πρόκριση. Δεχτήκαμε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο το 2-1, αλλά μετά κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι. Θα το βάζαμε το γκολ, όπως και να 'χει».

Αγχωθήκατε όμως. Παρ' όλο που ξεκινήσατε καταπληκτικά.

«Παίζαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας. Αλλά να σου πω κάτι. Εγώ δεν αγχώθηκα καθόλου, ούτε ένα λεπτό. Γιατί ξέρω την ομάδα μου. Δείξαμε αρχ... Αυτή η ομάδα έχει αρχ... Μη γελάς. Ετσι είναι. Αυτό πρέπει να πούμε. Το δείξαμε και σήμερα (σ.σ.: την Τετάρτη). Κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

Πέτυχες πάλι το νικητήριο γκολ. Είναι διαφορετικό απ' τα προηγούμενα;

«Ναι, φυσικά και είναι. Και απ' τα 16 γκολ του πρωταθλήματος, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί μας έστειλε στον τελικό και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Σίγουρα το ξεχωρίζω απ' όλα τα υπόλοιπα. Είναι διαφορετικό, είναι σίγουρα το πιο σημαντικό φετινό γκολ που έχω σημειώσει».

Και τώρα τελικός. Καιρό τώρα ρωτάει όλος ο κόσμος τι θα γίνει στον τελικό με τον Ολυμπιακό κι αν θα παίξεις. Λοιπόν, θα παίξεις;

«Τι να σου πω, δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι πως θέλω να παίξω και να πάρουμε το Κύπελλο. Αυτό σκέφτομαι. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει σε έναν τελικό. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μη θέλει. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά εγώ θέλω πολύ να παίξω».

Εχεις σημειώσει πάρα πολλά γκολ φέτος. Κρατάς μερικά και για το Euro του καλοκαιριού;

«(Γέλια). Δεν ξέρω, δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Ο κ. Σάντος είναι αυτός που ξέρει καλύτερα και εκείνος θα αποφασίσει. Δεν θέλω να πω τίποτα πάνω σε αυτό».

Στο ερώτημα των ημερών, αν δηλαδή θα αγωνιστεί στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, επισήμανε: «Φυσικά και θέλω να παίξω. Έπαιξα πέρυσι σε τελικό και η αίσθηση είναι καταπληκτική. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε τέτοιο παιχνίδι»

Τέλος, για τα πλέι οφ, σημείωσε: «Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας. Είμαστε οι πρώτοι που γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Και πως βρισκόμαστε σε έναν πολύ σοβαρό και οργανωμένο σύλλογο που όλα λειτουργούν άψογα. Τίποτα δεν είναι απίθανο».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved