Αναστό: «Δεν είναι μηχανές, δεν μπορούν να παίζουν μόνο για τη φανέλα»

Αναστό: «Δεν είναι μηχανές, δεν μπορούν να παίζουν μόνο για τη φανέλα»

Για την προσπάθεια του ΟΦΗ στα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, για την πορεία της κρητικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τα προβλήματα, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει οι παίκτες του, αλλά και για το προσωπικό του μέλλον στην άκρη του πάγκου των «ασπρόμαυρων» του Ηρακλείου, μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, «φιλοξενήθηκε» στον ραδιοφωνικό αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου μίλησε για το φετινό αγωνιστικό «πρόσωπο» της κρητικής ομάδας, αλλά και για το δικό του μέλλον...

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο «Αλενατόρε»:

Για τη διπλή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου:

«Ο κάθε ένας βλέπει το παιχνίδι διαφορετικά… Εγώ το είδα το παιχνίδι έτσι όπως το σχεδιάσαμε. Όταν έχεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό και δεν έχεις καλή αμυντική λειτουργία, τότε θα έχεις πρόβλημα. Εμείς είμαστε καλή ομάδα και δύσκολη για τον αντίπαλο. Θα ήμασταν καλύτεροι αν δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα. Βαραίνει το οικονομικό… Δεν μπορούν να παίζουν μόνο για την φανέλα... Βγαίνει και στο γήπεδο αυτό. Όσο προσπαθήσαμε το αφήσαμε εκτός και πήγαμε καλά. Για να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό θα πρέπει να δώσεις το 101% και να έχεις ευκαιρία στο σκοράρισμα. Το γκολ δεν το έχουμε εύκολα. Κάνουμε γκολ με πολλούς παίκτες , αλλά αν είχαμε περισσότερη άνεση θα μπορούσαμε να προκριθούμε…»

Για την πορεία του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, αλλά και το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό:

«Ξεκινήσαμε από τις 8 Αυγούστου και δεν έχουμε σταματήσει από τότε καθόλου. Δεν κάναμε ούτε διακοπές Χριστουγέννων… Και αυτά τα παιδιά δεν είναι μηχανές. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μόνο μια ομάδα με την δυναμική του ΟΦΗ θα μπορούσε να πετύχει όλα αυτά και έχουμε ακόμα και τρία παιχνίδια. Γιατί να είμαστε αδιάφοροι; Εμείς θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Δεν γίνεται να αργούμε να κάνουμε νίκες. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και το θέλουμε πάρα πολύ…»

Για το σύστημα που εφαρμόζει φέτος στον ΟΦΗ:

«Μοντέρνο σύστημα είναι αυτό που κερδίζει. Εμείς παίζουμε μια επιθετική άμυνα και όταν κάνουμε επίθεση προσπαθούμε, αν χάσουμε τη μπάλα να την ξαναπάρουμε και να πιέσουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ρεαλιστικό. Αν δεν φτιάξεις την άμυνά σου και την ομάδα σου δεν κάνεις τίποτα…».

Για τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος:

«Δεν είναι κακός προπονητής ο Σάντος. Δεν είναι προπονητής, ο οποίος θα παίξει κλειστά. Θα αξιολογήσει το ρόστερ του και θα παρουσιάσει μια καλή ομάδα…»

Για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της κρητικής ομάδας και την επόμενη σεζόν:

«Σε τρεις αγωνιστικές τελειώνει το πρωτάθλημα. Στον ΟΦΗ είμαι πολύ καλά, περνάω πάρα πολύ καλά. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε και θα δούμε… Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα... Έχω κανονίσει να πάω να δω κάποιους προπονητές στην Γερμανία και γενικά να βρεθώ στο εξωτερικό. Η επιμόρφωση δεν σταματάει ποτέ…».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved