Ομο: «Θέλω να παίξω Γερμανία ή Γαλλία»

Ομο: «Θέλω να παίξω Γερμανία ή Γαλλία»

Μετά από επτά χρόνια στην Ελλάδα ο Σουλεϊμάν Όμο θα ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του, ρίχνοντας βέβαια το μπαλάκι για την παραμονή του στον Πανιώνιο, με τον οποίο έχει συμβόλαιο.

Ο Νιγηριανός αμυντικός μίλησε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Radio Mundosports για τη φετινή σεζόν του Πανιωνίου, αλλά και τα σχέδιά του για το μέλλον. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου.

Για την παραμονή του Πανιωνίου στην Σούπερ Λιγκ δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Είχαμε αρκετές δυσκολίες αυτή την σεζόν, αλλά προσπαθήσαμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι, στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη ή, μια ισοπαλία, ώστε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή, αν και νομίζω ότι πλέον αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Πλέον έχουμε καλή ψυχολογία και θα τα καταφέρουμε».

Για τις δυσκολίες του Πανιωνίου με τα οικονομικά προβλήματα και τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών παικτών λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και αν αυτό το κάνει περισσότερο χαρούμενο που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της, υπογράμμισε: «Ναι, ο Πανιώνιος έχει κάποια οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα, αφού όλοι έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Εμείς οι παίκτες βγαίναμε κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο, ξεχνώντας τα προβλήματα και προσπαθούσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, καθώς όταν κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς πάντα υπάρχει λύση για οποιαδήποτε δυσκολία».

Για το αν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το χαϊλάιτ μιας καλής σεζόν και για το πέναλτι που εκτέλεσε, σημείωσε: «Είχα έναν μικρό τραυματισμό και ήταν το ματς στο οποίο επέστρεφα στην αγωνιστική δράση, οπότε ναι, ήταν ωραίος ο τρόπος που επέστρεψα. Όσο για το πέναλτι, όταν πήρα την μπάλα, ήμουν αρκετά ήρεμος και σίγουρος ότι θα σκοράρω».

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο, δεδομένου ότι θα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, τόνισε: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα γιατί έχω συμβόλαιο, αλλά θα πρέπει να συζητήσω με την ομάδα μου τι θα κάνω, αν θα φύγω. Αν υπάρξει μια πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα, τότε θα προτιμήσω να αποχωρήσω».

Για το αν θα προτιμήσει μια μεγαλύτερη ομάδα από την Ελλάδα ή μια πρόταση από άλλη χώρα και από πού θα προτιμούσε να είναι: «Θα επιλέξω να αλλάξω χώρα. Έχω πλέον εφτά χρόνια στην Ελλάδα και θα ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου, κάτι που χρειάζεται κάθε ποδοσφαιριστής μετά από κάποια χρόνια. Προτιμώ να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω άδεια εργασίας, οπότε θα προτιμήσω την Γερμανία ή, την Γαλλία».

Για τον παίκτη και την ομάδα που του έκανε εντύπωση από την φετινή super league, επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ξεκίνησε πολύ δυνατά την χρονιά και στο πρώτο μισό νόμιζα ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Στο δεύτερο γύρο, όμως, δεν ξέρω τι έγινε. Έχασαν τον ρυθμό τους, έπαθαν ένα μπλακ άουτ, ενώ έχασαν και τον Λέτο, που ήταν και ένας από τους λόγους που έπεσε η απόδοσή τους. Είχε και άλλους καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά ο Λέτο έδινε το κάτι παραπάνω. Από την στιγμή, όμως, που τραυματίστηκε ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να σκοράρει».

Για τον Ολυμπιακό, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός εξέπληξε τους πάντες στον δεύτερο γύρο. Ήταν πολύ δυνατός, κέρδισε όλα τα παιχνίδια, ενώ ήταν αρκετά δυνατός και στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι αποκλείστηκε από την Μέταλιστ λόγω ατυχίας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός, έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, είχε δύο σχεδόν ισοδύναμες ενδεκάδες, δηλαδή μια καλή εναλλακτική για κάθε θέση, κάτι που έλλειπε από τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανέφερε: «Είναι τελικός, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος και οποιοσδήποτε μπορεί να το κερδίσει αυτό το ματς. Θα παίξουν σε ουδέτερο γήπεδο και θα μετρήσει και αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, καθώς διαθέτει πιο έμπειρους παίκτες, περισσότερους οπαδούς, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα κατακτήσει το κύπελλο. Ο Ατρόμητος είναι φανταστικός φέτος, παίζει αρκετά καλά και γενικά έχει μια καλή σεζόν».



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved