Ο «τρομοκράτης» του ΠΑΟ (vid)

Ο «τρομοκράτης» του ΠΑΟ (vid)

«Δήμιος» του Παναθηναϊκού μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς έχει σκοράρει απέναντι στους «πράσινους» με όποια ομάδα αγωνίστηκε.

Ο Γαλλοαλγερινός με το τέρμα που σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο «αιώνιο» ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, συνέχισε την... παράδοση που τον θέλει να σκοράρει απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο «τρομοκράτης» έχει αντιμετωπίσει 12 φορές τον Παναθηναϊκό, φορώντας την φανέλα του Ατρόμητου, του Πανιωνίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, μετρώντας 7 τέρματα απέναντι στην ομάδα των «πρασίνων», ενώ έχει και μία ασίστ.

Η πρώτη φορά που ο δυναμικός επιθετικός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό ήταν στις 9 Απριλίου του 2006 με την φανέλα του Ατρόμητου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το παιχνίδι είχε λήξει 4-3 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ο Ραφίκ Τζεμπούρ είχε... βάλει την «σφραγίδα» του με δύο τέρματα.

Η... συνέχεια δόθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 2007 στη Νέα Σμύρνη. Ο Γαλλοαλγερινός είχε... μετακομίσει στην Πλατεία από το Περιστέρι και με δικό του τέρμα, ο Ιστορικός είχε πάρει τη νίκη με 1-0. Μάλιστα, την ίδια περίοδο, όπου οι «κυανέρυθροι» είχαν μπει στα πλέι οφ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ «χτύπησε» άλλες δύο φορές απέναντι στους «πράσινους».

Συγκεκριμένα, στις 3 Μαρτίου του 2008 στη Λεωφόρο, ήταν ο μοναδικός σκόρερ στην ήττα της ομάδας του με 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Κάτι... ανάλογο έγινε στις 4 Μαΐου του ίδιου έτους, όταν για τα πλέι οφ, ο «τρομοκράτης» είχε σκοράρει και πάλι κόντρα στο «τριφύλλι» στην ήττα του Πανιωνίου με το ίδιο σκορ (2-1) στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, στο δεύτερο παιχνίδι του... μίνι πρωταθλήματος, στην Λεωφόρο είχε μείνει... άσφαιρος.

Τόσο την περίοδο 2008-09 όσο και αυτή 2009-10 φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ, πια, δεν κατάφερε να σκοράρει σε βάρος των «πρασίνων» σε τέσσερις αναμετρήσεις. Ωστόσο, στο παιχνίδι στις 31 Ιανουαρίου του 2010, όπου η Ένωση είχε πάρει την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο «τριφύλλι» ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Σκόκο, που είχε σκοράρει για τον «Δικέφαλο».

Η... σχέση του με τα δίχτυα του Παναθηναϊκού... αποκαταστάθηκε την φετινή σεζόν, καθώς 24 Οκτωβρίου, με την φανέλα της ΑΕΚ, σκόραρε στην – τυπικά – εντός έδρας νίκη της Ένωσης με 1-0. Αυτό ήταν το 6ο τέρμα απέναντι στους «πράσινους» για να... ολοκληρώσει, τουλάχιστον για φέτος τα «τρομοκρατικά» του... χτυπήματα το Σάββατο (19/02) στο «αιώνιο» ντέρμπι, όπου έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, την φετινή σεζόν, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, στις δύο περιπτώσεις που αντιμετώπισε το «τριφύλλι» ήταν... γηπεδούχος, καθώς στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ είχε υποδεχθεί τους «πράσινους», ενώ το Σάββατο το παιχνίδι έλαβε χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «τρομοκράτης» του ΠΑΟ (vid)



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved