Καραπιάλης: «Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Βαλβέρδε»

Καραπιάλης: «Κανείς δεν θέλει να φύγει ο Βαλβέρδε»

Την άποψή του πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Βασίλης Καραπιάλης.

Ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και έχει… βάλει καλά στοιχεία στο παιχνίδι των Πειραιωτών.

Παράλληλα, μίλησε για την φετινή σεζόν και την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε από την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καραπιάλης, υποστήριξε:

Το αν περίμενε στη διάρκεια της χρονιάς πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο: «Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, δεν περίμενα ότι μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα ακόμα και όταν βρέθηκε στο -5. Πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεφουσκώσει, προέκυψε και το πρόβλημα του με τον Λέτο και έτσι έμεινε πίσω».

Τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε: «Θα είναι άδικο να διαλέξω. Ήταν μία συνολική προσπάθεια, όλοι όσοι έπαιξαν έδωσαν πολλά, φτιάχτηκε ένα πολύ καλό σύνολο από τον Βαλβέρδε και αυτό φαινόταν. Είναι άδικο να πω για έναν που ξεχώρισε. Όλοι έδωσαν από την μεριά τους, αξίζουν συγχαρητήρια γιατί υπήρχε και η Ευρώπη και τα παιχνίδια ήταν πολλά»

Την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη: «Είναι κρίμα και άδικο που δεν πήγε ψηλότερα στην Ευρώπη. Δεν πήγε καλά το δεύτερο ματς με την Μέταλιστ… Επειδή μετά θα ήταν στον δρόμο του η Σπόρτινγκ, πιστεύω ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να πάει πιο ψηλά. Εντυπωσίασε όλους η καλή μπάλα που έπαιξε ο Ολυμπιακός και ίσως αδικήσαμε τον εαυτό μας. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι».

Τα στοιχεία των «ερυθρόλευκων» που του άρεσαν: «Μου άρεσε πολύ το πρέσινγκ ψηλά, το κλέψιμο της μπάλας και οι δεύτερες επιθέσεις. Το έβαλε στην ομάδα ο Βαλβέρδε και τα παιδιά το ακολούθησαν πολύ καλά. Αυτό ευχαριστεί τον κόσμο γιατί του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει και μένα. Να καθαρίζεις τα ματς και μετά να το διαχειρίζεσαι ώστε να κάνεις και διαχείριση στο ρόστερ».

Την ενίσχυση της ομάδας για το καλοκαίρι: «Κατά την άποψή μου θα θέλαμε έναν ποδοσφαιριστή σαν το Γκαλέτι δεξιά, να δούμε τι θα γίνει με τον Μέλμπεργκ και τον Ιμπαγάσα, επίσης. Θα ήθελα ο Ολυμπιακός να έχει 25 ισάξιους παίκτες αλλά είναι πολύ δύσκολο αυτό…»

Τα παιχνίδια που ξεχώρισε μέσα στην χρονιά: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αυτό στην Τούμπα είναι τα κλειδιά για τον τίτλο. Όσο για τον Αστέρα, όταν ρόλαρε, είδαμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Για μένα το πιο εντυπωσιακό ματς ήταν αυτό στο Λονδίνο με την Άρσεναλ στο Champions League».

Την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε: «Θα ήταν πολύ καλό να μείνει ο Βαλβέρδε γιατί ξέρει την ομάδα και τι πρέπει να κάνει, είναι καλό να μένει σταθερός ο προπονητής και όχι να αλλάζει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα βρει με την διοίκηση. Νομίζω ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλει κανείς να φύγει ο Βαλβέρδε. Θα είναι καλό για όλους να μείνει στην ομάδα».



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved