«Το… 200% για την πρόκριση»

«Το… 200% για την πρόκριση»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους ποδοσφαιριστές - ήρωες της ομάδας και την τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλλει παρά τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας από την Αθήνα.

Παράλληλα αφήνουν αιχμές σε επιφανείς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του νησιού για τη μη στήριξή τους στον ΟΦΗ και ζητούν από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το… 200% των δυνατοτήτων τους για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»:

«Με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στη Superleague μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οφείλουμε ως οπαδοί του ΟΦΗ να ευχαριστήσουμε όλους του συντελεστές που, δεδομένων των συνθηκών, κατέβαλαν τιτάνια προσπάθεια για να βλέπουμε σήμερα, παρά τις δυσκολίες, τον ιστορικότερο Κρητικό σύλλογο μέσα στις 8 πρώτες ομάδες της Ελλάδας και στους 4 του Κυπέλλου. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της ομάδας που συνεχίζουν από την περσινή χρονιά.

Αυτούς που ρίσκαραν τη σωματική τους ακεραιότητα στην καλοκαιρινή παρωδία των Play off ανόδου, που δεν έκαναν ούτε διακοπές ούτε σωστή προετοιμασία, αλλά κυρίως γιατί έβαλαν πλάτη και υπέμειναν τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας, τόσο πέρσι όσο και φέτος. Επίσης, ευχαριστούμε ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν το καλοκαίρι στην ομάδα, οι οποίοι, δείχνοντας χαρακτήρα, προέταξαν το συμφέρον του ΟΦΗ παρά τα διοικητικά και τα οικονομικά προβλήματα όλης τη χρονιάς. Είμαστε βέβαιοι πως αν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, η συγκεκριμένη ομάδα θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα.

Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας να έχει στη διάθεσή του τέτοιας ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό. Για άλλη μια φορά την προηγούμενη βδομάδα, οι ποδοσφαιριστές υπογράφοντας τους διακανονισμούς που τους προτάθηκαν για την αδειοδότηση, έδωσαν φιλί ζωής στο σύλλογο. Λάθη έχουν γίνει μέχρι τώρα από όλους μας. Από εμάς τους οπαδούς, από προπονητές και παίκτες, από νυν και πρώην παράγοντες. Πιστεύουμε όμως ότι έχουν μπει γερές βάσεις για να φτιάξουμε ένα αυτοδύναμο και υγιή ΟΦΗ. Και θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για εμάς αν συνεχίσετε να αποτελείτε μέλη αυτού του ΟΦΗ, γιατί έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο βάρος και την πίεση της μελανόλευκης φανέλας με την Κρήτη στην πλάτη. Εμείς, από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη στην ομάδα, υλική και ηθική.

Λυπούμαστε που βλέπουμε επιφανείς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Νησιού μας να γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη στον ΟΦΗ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ενώ μάλιστα ορισμένοι από αυτούς παρέχουν απλόχερα υλική βοήθεια σε συλλόγους των Αθηνών. Προφανώς εκεί ανήκει η ψυχή τους… Οι μάχες για την καρέκλα από καιροσκόπους μικροπολιτικάντηδες έχουν πλέον κουράσει. Το μόνο που ζητάμε από όλους αυτούς που εναλλάσσονται στις καρέκλες των Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι ένα συνεπές και ειλικρινές πλάνο εξορθολογισμού και μακροπρόθεσμης στρατηγικής. Μπροστά μας είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας εικοσαετίας. Το παιχνίδι που θα μας φέρει ξανά στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης. Ως οπαδοί θέλουμε να δούμε τον ΟΦΗ μας να δίνει το 200% σε αυτόν τον αγώνα. Ελπίζουμε να έχουν αναλογιστεί όλοι την σημαντικότητά του και να παλέψουν ώστε να κατέβει και πάλι το Κύπελλο στην Κρήτη».



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved