Σπάσιτς: «Για πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Σπάσιτς: «Για πάντα στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

Την άποψή του πως ο ΠΑΟΚ θα βρει το δρόμο του και θα τα καταφέρει στα play offs εξέφρασε ο Σλάτζαν Σπάσιτς, ο οποίος αν και ζει στο Βελιγράδι, δεν ξεχνάει τον «δικέφαλο του βορρά».

«Θα καταφέρει να το γυρίσει η ομάδα. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΠΑΟΚ οφείλονται σε δύο λόγους, κατά την άποψή μου. Ο πρώτος είναι πως στην 11άδα συμμετέχουν και νεαροί παίκτες, ταλαντούχοι, οι οποίοι δεν είναι ώριμοι για να ανταποκριθούν επιτυχημένα σε δυσκολίες. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους πλάγιους παίκτες. Έχουμε πρόβλημα στα μπακ, γιατί δεν είναι πολύ επιθετικοί και δεν μπορεί η ομάδα να κάνει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Είμαι όμως βέβαιος πως θα το γυρίσει η ομάδα. Θα κάνει την αντεπίθεσή της στα τρία τελευταία παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για να συγκεντρώσει κι άλλους βαθμούς, που είναι απαραίτητοι για να συμμετέχει στα play offs. Και στο μίνι πρωτάθλημα μπορεί να πετύχει το στόχο του. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι δυνατόν σε όλο το πρωτάθλημα η ομάδα να έχει το ίδιο επίπεδο», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» ο Σλάτζαν Σπάσιτς.

-Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση εντός έδρας;

«Από τους έμπειρους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα και να την βοηθήσουν στα κρίσιμα παιχνίδια. Χρειάζονται όμως και οι σωστές επιλογές από τον προπονητή. Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Κέρκυρα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Μπορεί όμως στα τρία παιχνίδια που απομένουν, να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Χρειάζεται μια νίκη στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η τρίτη θέση μπορεί να μας βοηθήσει στα play offs».

-Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες και το ρωτάμε σε εσένα γιατί έχεις παίξεις μπάλα στον ΠΑΟΚ;

«Να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν για να βρουν τον δρόμο τους. Έχουμε μία καλή ευκαιρία φέτος στα play offs. Το πιο βασικό είναι να ξέρουν οι παίκτες ποια φανέλα φορούν. Είναι βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ. Επιθετικά μπορεί να ανέβει περισσότερο η ομάδα και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που κάνουν οι παίκτες. Όταν δεχόμαστε γκολ από δύο φάσεις και η ομάδα μας κάνει αρκετές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιεί, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Επιθετικά ο ΠΑΟΚ μπορεί περισσότερα».

-Σου λείπει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη;

«Μου λείπει ο ΠΑΟΚ, μου λείπει η Θεσσαλονίκη, τώρα ζω στο Βελιγράδι, όμως μαθαίνω τα νέα της ομάδας, παρακολουθώ τους αγώνες. Είναι στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ όπως στην καρδιά μου είναι και η Παρτιζάν. Δεν μπορώ να υποστηρίξω άλλες ομάδες. Οι όμορφες στιγμές του παρελθόντος μου έρχονται στο μυαλό. Είχαμε καλή ομάδα τότε, θα μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα και να διεκδικήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα. Πιστεύω στον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι είναι πάντα κοντά στην ομάδα».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved