Συγκινητική συμμετοχή στον τηλεμαραθώνιο της Δόξας!

Συγκινητική συμμετοχή στον τηλεμαραθώνιο της Δόξας!

Μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή είχε ο τηλεοπτικός τηλεμαραθώνιος για την οικονομική ενίσχυση της Δόξας Δράμας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στη φυσική της έδρα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, ενώ το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους Δραμινούς που έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους σε μια δύσκολη εποχή, πρόσφερε βαθιά οικονομική ανάσα στον σύλλογο, ακολουθώντας το παράδειγμα που έδωσαν πριν από λίγες ημέρες ο εφοπλιστής Μιχάλης Μπουδούρογλου (100.000 ευρώ) και ο επιχειρηματίας Κώστας Αποστολίδης (70.000 ευρώ). Προς τιμή τους μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο των «μαυραετών» ανακοίνωσε ότι η θύρα 6 θα ονομαστεί Χρήστος Μπουδούρογλου (στη μνήμη του πατέρα του εφοπλιστή), όπως  και οι αίθουσες κάτω από τη θύρα 5 Ray cap.

Ο τηλεμαραθώνιος διάρκειας επτά ωρών (17:00 – 24:00) μεταδόθηκε ζωντανά από το αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας, μέσω της συχνότητας των τοπικών καναλιών Star και Άλφα (με τη βοήθεια τις online σύνδεσης που παρείχε το πρώτο), δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στους Δραμινούς που ζουν μακριά από την πόλη τους να συνεισφέρουν.

Από τις πρώτες τηλεφωνικές παρεμβάσεις μάλιστα ήταν αυτή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Θανάση Σάμιου, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια για το έργο σας. Η αγάπη των Δραμινών ήταν πολύ συγκινητική και θέλω να σας ευχαριστώ ως απλός φίλαθλος. O κόσμος καταβάλει προσπάθεια, σε δύσκολες στιγμές, να διατρανώσει την αγάπη τους προς την ομάδα. Αξίζουν πραγματικά μπράβο σε όλους».

Το «παρών» στην αίθουσα έδωσε και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Δόξας που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γελαδάρη, Χρήστο Ρούτση, Αλέξη Κουμπρόγλου, Λίμα Σάντος και τον Άγγελο Βέρτζο, ενώ ο γενικός διευθυντής της ομάδας που τη συνόδευε, Αντώνης Κασδοβασίλης, ανακοίνωσε ότι οι παίκτες (πρόσφεραν και μία φανέλα με τις υπογραφές τους) μάζεψαν ένα ποσό, αλλά δεν θέλουν να ανακοινωθεί γιατί συνεχίζουν την προσπάθεια τους. Παράλληλα, ο Κασδοβασίλης από την πλευρά του πρόσφερε μία δική του φανέλα από την εποχή που αγωνιζόταν, την μπάλα με την οποία είχε πετύχει δύο γκολ επί του Πιερικού, στην τελευταία νίκη της Δόξας στην Κατερίνη, αλλά και τη φανέλα που του χάρισε ο Τόνι Γκονζάλες με την υπογραφή του.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οικονομικά συνέβαλε και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος της Δόξας, οι «Μαυραετοί» μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του Σάκη Γεωργιάδη, ο οποίος ανακοίνωσε την προσφορά τους, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για το γεγονός ότι προηγήθηκε η συνομιλία του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Σάμιου που έμεινε στις ευχαριστίες.

«Τηλεφωνούμε εκ μέρους του συνδέσμου «οι Μαυραετοί» και είμαστε αυτοί που πραγματικά ονειρευόμαστε, έχουμε όραμα για τη Δόξα μας και όπως πολύ καλά ξέρετε όλοι σας που ποτέ δεν κοροϊδέψαμε κανέναν και ποτέ δεν πρόκειται να το πράξουμε στο μέλλον. Επειδή ονειρευόμαστε και θέλουμε να υλοποιούμε τα όνειρα μας με πράξεις και όχι με δηλώσεις και μεγάλα λόγια, αλλά ούτε και με ψέματα, προσφέρουμε το ποσό των 1.200 ευρώ που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του ταμείου του συνδέσμου μας. Επίσης είμαστε διατεθειμένοι, όπως και όταν μας ζητηθεί, να προσφέρουμε όλοι εργασία για την ολοκλήρωση των έργων», τόνισε αρχικά ο Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας για τον Σάμιο: «Παράλληλα, θα θέλαμε να δώσουμε μία συμβουλή, σήμερα αυτή τη μεγάλη ημέρα των μαυραετών, να μην σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο της εκπομπής σε τηλεφωνικές παρεμβάσεις ατόμων όπως του κυρίου που μίλησε πριν από λίγο που δεν είναι διατεθειμένος να προσφέρει ούτε ένα ευρώ για την πραγματοποίηση των ονείρων μας».

Τον τηλεμαραθώνιο τέλος παρουσίασαν οι τοπικοί δημοσιογράφοι Χρήστος Καραγιαννίδης, Γιάννης Κιοσίδης, Λάζαρος Παπαλαζάρου, Γιάννης Παντελίδης, Σάκης Πετρόπουλος και Δημήτρης Τσιάρας, ενώ μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δόξας όπως οι: Ζήσης Γουδεσίδης, Πέτρος Μπανάσας, Τάσος Λευκόπουλος, Ζέλικο Λέκοβιτς, Κώστας Βασιλακάκης, Βασίλης Ταβλαρίδης, Γιώργιος Μάλλιος, Νίκος Γεωργιάδης, Ζουμπούλης Λαζαρίδης, Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Τάσος Στράντζαλης, Γιώργος Γεωργιάδης, Βαγγέλης Καρασσάβας, Χρήστος Κιοσσές, Νίκος Αθανασιάδης, Ηλίας Χατζηελευθερίου, Βασίλης Μουρατίδης, Ανέστης Τσελεμπής, Τάσος Μερτζανάκης, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της πόλης όπως ο Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης (2.000 ευρώ), ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Ξανθόπουλος (1.000 ευρώ), ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής της Ν.Δ., Θωμάς Μαργαρίτης (5.000 ευρώ) και ο πρώην γιατρός της Δόξας, Στάθης Οικονόμου. Τηλεφωνικά παρενέβησαν επίσης ο τέως υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης (5.000 ευρώ) και ο τέως υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Μαργαρίτης Τζήμας (δεν θέλησε να ανακοινώσει το ποσό).



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved