Μέγιερι: «Φυσικά και πρέπει να μείνει ο Βαλβέρδε»

Μέγιερι: «Φυσικά και πρέπει να μείνει ο Βαλβέρδε»

Την άποψή του - μετά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη - πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρέπει να παραμείνει στην άκρη του πάγκου, εξέφρασε ο Μπάλας Μέγιερι.

«Φυσικά και πρέπει να μείνει. Είναι ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή», τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94.6», όπου δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στο μυστικό της φετινής πορείας των Πειραιωτών, στη δική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια, στη συμβολή του Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά και στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (04/04) στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπάλας Μέγιερι:

-Θέλουμε να μας περιγράψεις τις σκηνές από τους πανηγυρισμούς χθες στα αποδυτήρια.

«Όταν νικήσαμε, αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά αυτό συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα μέλη της ομάδας, όλοι ήταν στα αποδυτήρια και πανηγύρισαν»

-Το μυστικό του Ολυμπιακού σε όλη τη φετινή αγωνιστική σεζόν ποιο ήταν κατά τη γνώμη σου;

«Το σημαντικότερο στοιχείο που είχαμε είναι ότι ήμασταν ομάδα. Ομάδα με μεγάλα γράμματα. Σε όλη τη σεζόν ο ένας παλεύει για το καλό του άλλου. Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, όλοι ήμασταν ενωμένοι. Σαν μια μεγάλη οικογένεια και νομίζω ότι αυτό ήταν σημαντικό».

-Χθες ο αρχηγός της ομάδας, ο Βασίλης Τοροσίδης, είπε ότι πρέπει να μείνει ο προπονητής. Η γνώμη σου;

«Η άποψη μου είναι ακριβώς η ίδια. Φυσικά και πρέπει να μείνει. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει φανταστική δουλειά, αλλά όπως μαθαίνω και στην πρώτη του θητεία. Και γιατί όχι; Φέτος μαζί του κάναμε μια εξαιρετική σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο καταλληλότερος για τη θέση αυτή»

-Η σεζόν ξεκίνησε με εσένα αναπληρωματικό. Η εξέλιξη της όμως ήταν αρκετά καλή. Αλήθεια την περίμενες;

«Όταν είσαι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για να αγωνιστείς και μάλιστα σε κάθε παιχνίδι. Άλλωστε μπορεί να γίνει οτιδήποτε σε μια προπόνηση ή σε ένα παιχνίδι και να χρειαστεί να παίξεις. Ήξερα ότι πρέπει να είμαι έτοιμος, ανά πάσα στιγμή, και πως είμαι ο επόμενος ό,τι γίνει. Περίμενα να παίξω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα αυτό να συμβεί τόσο γρήγορα».

- Ποια είναι η γνώμη σου για τους άλλους τερματοφύλακες που συνεργάστηκες. Τον Κάρολ και τον Κοστάντσο:

«Και στην αρχή ήμασταν μια θαυμάσια ομάδα από τερματοφύλακες με τον Φράνκο. Όμοια και στη συνέχεια με τον Κάρολ, τον Δασκαλάκη, τον Μπάμποβιτς και τον Αλέκο Ράντο, τον προπονητή μας. Ο Αλέκος με βοήθησε αρκετά. Όταν ήρθα από την πρώτη προπόνηση με πίστεψε και με βοήθησε με την προπόνηση να γίνω καλύτερος. Πέρσι έμαθα πολλά από τον Νικοπολίδη. Επίσης, και ο Κάρολ με έχει βοηθήσει αρκετά. Μου έδωσε αρκετές συμβουλές για το παιχνίδι και το πώς θα γίνω καλύτερος».

- Ποιο παιχνίδι από κάποιο ματς σου έχει μείνει στο μυαλό φέτος;

«Είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσω μια στιγμή. Αν μπορούσα θα διάλεγα όλη τη σεζόν καθώς ήταν μια θαυμάσια σεζόν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι».

-Πες μας κάτι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε. Παίζουμε μακριά από την έδρα μας αλλά θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε και να παίξουμε στον τελικό».

- Σου αρέσει εδώ στην Ελλάδα και τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Δεν μου αρέσει να βγαίνω. Μου αρέσει αρκετά να μένω σπίτι και να χαλαρώνω. Πάντως, η Ελλάδα είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να μείνεις. Η καθημερινότητα είναι πολύ ωραία στην Ελλάδα».

- Κλείνοντας θέλουμε να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας…

«Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν θαυμάσιοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μαζί μας συνεχώς. Μας στήριζαν και έδειξαν πόσο δυνατή είναι αυτή η ομάδα».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved