«Διονυσιακή» τιμή για Μαρινάκη

«Διονυσιακή» τιμή για Μαρινάκη

Για την προσφορά του, τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στο κοινωνικό σύνολο τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, βραβεύτηκε από το Δήμο Διονυσίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο «ισχυρός» άντρας των «ερυθρόλευκων» τιμήθηκε στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης των παλαιμάχων του Ολυμπιακού με τη μικτή του Δήμου των Βορείων Προαστίων, ωστόσο λόγω των υποχρεώσεών του, την πλακέτα παρέλαβε ο για σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, Γιώργος Δαρίβας.

Οι πρώην «ερυθρόλευκοι» άσοι αντιμετώπισαν για φιλανθρωπικό σκοπό τη μικτή ομάδα του Δήμου Διονύσου, η οποία απαρτίζονταν από ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, της Νίκης Δροσιάς, του Α.Ο. Άνοιξης, του Α.Ο. Διονύσου και του Α.Ο. Κρυονερίου, σε μια αναμέτρηση αφιερωμένη στη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Παύλου Γρηγοριάδη.

Μέλη της οικογένειας του εκλιπόντα μάλιστα που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, τιμήθηκαν και από τον Δήμο Διονύσου και από το Σύνδεσμο Βετεράνων, όπως επίσης η ΚΟΕ για τις επιτυχίες της Εθνικής πόλο γυναικών, αλλά και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (τον οποίο εκπροσώπησε ο Δημοσθένης Ταμπάκος). Παράλληλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος έδωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Για την ιστορία τέλος οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 4-3 των αντιπάλων τους, με τον Δημήτρη Καλύκα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Νίκος Τσιαντάκης και Γιώργος Κοκολάκης. Για τη μικτή Διονύσου σκόραραν οι Βαρυθυμιάδης, Σκούρας και Λ. Πολύζος.

Για τους Πειραιώτες βασικοί ξεκίνησαν οι Κελεσίδης, Αρζένης, Γκαϊτατζής, Ιωαννίδης, Βαμβακούλας, Καρασαββίδης, Μπονόβας, Τσιαντάκης, Κοκολάκης, Σταυρόπουλος, Κοβάσεβιτς, οι οποίοι ακολούθως έδωσαν τη θέση τους στους Μουκέα, Μπαρμπαρή, Καλύκα, Μαριόλη, Κουμαριά, Δαμιανίδη, Ρούσο, Σάννη, Γαϊτανάρο, Καλτσά, Κωττάκη, Γλύκα, Γ. Γκαβέζο, Αρζινό, Σταμάτη, Βέλιο, Βασιλειάδη και Μαντάζη.

Παρόντες χωρίς να αγωνιστούν ήταν επίσης οι Δαρίβας, Ρωσίδης, Καραπατής, Σ. Γκαβέζος, Καραβίτης, Μπέσης, Αγγελής, Τσατσαρίδης, Ν. Σιδέρης και Κούλης Καραταϊδης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του ιδρύματος Κωφών Δροσιάς και του Κέντρου Αποκατάστασης Δυσπροσάρμοστων Ατόμων «Δάμαρις» Άνοιξης.



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved