«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια»

«Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Η ώρα να επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της, τη Νέα Φιλαδέλφεια, έφτασε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Original καλώντας την Τρίτη (3/4, 19:30) στα γραφεία της Ερασιτεχνικής για συζήτηση όποιον έχει λύση.

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα «Παιδιά της Σκεπαστής», μια επιτροπή του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που θα προσπαθήσουν να «τρέξουν» το θέμα της ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original:

«Η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της, σπίτι της είναι τα Ν. Φιλαδέλφεια. Η καρδιά της χτυπά στην Σκεπαστή εξέδρα! Οι «σωτήρες», οι «ηγέτες» και οι κάθε λογής «πρόεδροί» της, ήταν και είναι αυτοί που στάθηκαν ανίκανοι και εμπόδισαν αυτή την ομάδα - ιδέα... μιας Α.λλης Ε.ντελώς Κ.ατάστασης... να ζήσει όπως της αξίζει!

Ξεσπίτωσαν την ίδια και ζουν ατιμώρητοι στην ασφάλεια των σπιτιών τους! Πρόσφυγες τότε... πρόσφυγες τώρα!!!
Με οδηγό τη μνήμη και την ανιδιοτελή αγάπη μας παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Δημιουργήσαμε μία επιτροπή, ως γνήσια «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ», με σκοπό την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η επιτροπή αυτή έχει όνομα και πρόσωπο και θα σταθεί απέναντι σε κάθε σωτήρα-λαμόγιο που ευδοκιμεί στην ομάδα μας και σ' αυτή την χώρα!

Η ανέγερση του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια δεν αποτελεί ουτοπία, όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε οι κάθε λογής σωτήρες. Αυτοί που αποτελούν και τη μεγαλύτερη τροχοπέδη, αυτοί και τα εμπορικά - προσωπικά συμφέροντά τους!

Η ΑΕΚ μας δεν έχει ανάγκη εμπορικά κέντρα ιδιωτικών συμφερόντων για να επιζήσει. Έχει ανάγκη μόνο το λαό της!

Θεωρούμε ότι το γήπεδο και η ανέγερση του είναι η μοναδική και βιώσιμη και αξιοπρεπής λύση για την πλήρη αναγέννηση της. Οι πρόσφυγες πρόγονοι μας, μας έδειξαν τον δρόμο σε πολύ δυσκολότερους καιρούς χτίζοντας το με τα ίδια τους τα χέρια. Εμείς αν θέλουμε να μιλάμε για αυτή τη διαφορετικότητα θα πρέπει να γίνουμε οι άξιοι συνεχιστές του. Οι δυνατότητες υπάρχουν, απομένει να αποδείξουμε αν υπάρχει και η ψυχή!

Αυτό ήταν άλλωστε και η τροφή αυτής της ομάδας!!... Η ψυχή. Στην Ελλάδα του μνημονίου τα πολλά λόγια είναι φτώχια και οι σωτήρες ανίκανοι ψεύτες. Έχοντας αηδιάσει απ' όλα αυτά λοιπόν κάνουμε την αρχή Τρίτη 7.30 στην οικογένεια της Ερασιτεχνικής και στην από κοινού προσπάθεια για την πραγματοποίηση του ονείρου μας!

Όσοι έχουν να προτείνουν ουσιαστική και υπαρκτή λύση και όχι παρουσία για τα φώτα της δημοσιότητας και των προσωπικών συμφερόντων τους περιμένουμε κοντά μας!!!!!!!

Όλοι οι υπόλοιποι θα μας βρουν απέναντι τους! Έφτασε η ώρα να δείξουμε τη διαφορετικότητα που λένε ότι μας διακρίνει, τη διαφορετικότητα που μας μεγάλωσε και μας έκανε ΑΕΚ... και όχι γαυροβάζελους!!

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σπίτι μας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved