Νιμανί: «Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ»

Νιμανί: «Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ»


Απογοητευμένος για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ, εμφανίστηκε ο Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παράδοξο με τον φετινό ΠΑΟΚ να κερδίζει εκτός έδρας και να «σκοντάφτει» στην Τούμπα, αλλά και να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στους συμπαίκτες του.

«Για ακόμη μία φορά αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι. Δεχθήκαμε νωρίς ένα γκολ και δεν αντιδράσαμε σωστά και όταν δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για μας. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τη νέα ήττα. Εκτός των άλλων είδαμε μετά από το παιχνίδι ότι σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων αν κερδίζαμε το δικό μας παιχνίδι με τα Γιάννινα θα είχαμε εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό μας στα play off και θα περνούσαμε ξανά στην 3η θέση. Τι να πω; Είμαστε πολύ απογοητευμένοι», τόνισε αρχικά ο Γάλλος επιθετικός του «Δικέφαλου», για να συμπληρώσει σχετικά με το ό,τι ο ΠΑΟΚ κερδίζει εκτός αλλά όχι εντός έδρας:

«Δεν ξέρω! Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με την προηγούμενη αγωνιστική όταν κερδίσαμε με 0-4 μέσα στην Κέρκυρα. Είναι παράδοξο να παίζουμε τόσο καλά εκτός έδρα όπως την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά να μην μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας. Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά και καλύτερα και στην  έδρα μας, αλλά δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνει αυτό που έγινε και σήμερα που χάσαμε παρότι ο αντίπαλος έκανε μόνο 2-3 ευκαιρίες.  Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε ενωμένοι για να βρούμε τις λύσεις. Το πρόβλημα δεν είναι σίγουρα το σπίτι μας. Αν είναι δυνατόν! Θέλαμε, αλλά δεν το καταφέραμε. Ούτε είναι θέμα δυνατοτήτων. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο σκληρά για να λύσουμε το πρόβλημα και πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάνω τα πράγματα καλύτερα για μας…».
 
Για το αν μπορεί να λύσει ο ΠΑΟΚ άμεσα το πρόβλημα της Τούμπας, ο ΝΙμανί κατέληξε: «Σίγουρα! Πρέπει να δείξουμε μία ακόμη καλύτερη εικόνα μέσα στην έδρα μας, να διορθώσουμε τα λάθη και να φτάσουμε σε νίκες στα επόμενα ματς. Δεν ανησυχώ γι’ αυτό, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν οι νίκες που θέλουμε. Όλοι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, γιατί θέλουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο που έρχεται για να μας συμπαρασταθεί. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τις λύσεις και θα πετύχουμε αυτά που θέλουμε, επιστρέφοντας το συντομότερο δυνατό στις νίκες και στην έδρα μας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved