Καραγεωργίου: «Παραμονή στο Καυτανζόγλειο»

Καραγεωργίου: «Παραμονή στο Καυτανζόγλειο»

Αφού μοίρασε... χίλια συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή, ο Νίκος Καραγεωργίου έστειλε μήνυμα νίκης στο ματς που ακολουθεί με τη Δόξα στο Καυτανζόγλειο, τονίζοντας ότι εκεί θα εξασφαλιστεί και η παραμονή.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Παγκρητίου ότι «κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε έναν βαθμό σε ματς που έμοιαζε χαμένο. Περάσαμε πολύ δύσκολη και κακή εβδομάδα. Πρώτη φορά αγωνιζόμαστε με τη σημερινή ενδεκάδα, παρόλα αυτά, πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν ολοκληρώσαμε την παραμονή μας σήμερα, πιστεύω ότι θα την ολοκληρώσουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τη Δόξα, όπου ελπίζω να έχουμε τους παίκτες μας ετοιμοπόλεμους».

Ερωτηθείς γιατί ο Εργοτέλης έβγαλε ψυχή και πάθος αφού το σκορ πήγε στο 2-0, ο Καραγεωργίου ισχυρίστηκε ότι «καμιά φορά, όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, σου βγαίνει το πάθος και η ψυχή. Αλλες φορές με ευτυχή κατάληξη, άλλες χωρίς. Το σημαντικό είναι ότι αντιδρούμε για δεύτερη φορά έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα».

Ο Καβαλιώτης προπονητής αναφέρθηκε ακόμα στον Γιαλούση, τη διαιτησία και τον κόσμο. Για τον μεν Γιαλούση είπε ότι «ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά έκανε πάρα πολλά ράμματα». Οσο για τον Κομίνη και τις αποφάσεις του, ισχυρίστηκε πως «εμείς ποτέ δεν είχαμε τέτοια διαιτησία σε εκτός έδρας παιχνίδι. Πριν την έναρξη του προηγούμενου ματς στα Γιάννινα, ο διαιτητής είχε φωνάξει τους δύο προπονητές και μας είχε πει ότι ήταν τόσο σημαντικός ο αγώνας, που ένιωθε ότι διαιτήτευε ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το αν τελικά έπαιξε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, ας το κρίνουν άλλοι. Πριν το σημερινό ματς, σκέφτηκα να πάω και να μιλήσω στον διαιτητή για να του εξηγήσω πόσο κρίσιμο ήταν για μας το ματς. Ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί όπως λέμε 'στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»

Κλείνοντας, ο Καραγεωργίου ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί «έσπρωξε την ομάδα στα κρίσιμα. Οταν ο Λεάλ άρχισε να κουτσαίνει, ο κόσμος ήταν αυτός που με την παρότρυνσή του, τού έδωσε τη δύναμη να βγάλει τη σέντρα για το 2-2. Οφείλω να πω επίσης ότι τα κρητικά παιδιά του Εργοτέλη έχουν σηκώσει την ομάδα στις πλάτες τους στις δύσκολες στιγμές»



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved