Τσιώλης: «Με εξοργίζει η αδράνεια κάποιων παικτών»

Τσιώλης: «Με εξοργίζει η αδράνεια κάποιων παικτών»

Στις αδυναμίες που έδειξε ο Αστέρας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στάθηκε ο Σάκης Τσιώλης, επισημαίνοντας πως μόνοι τους οι παίκτες δεν πήραν τη νίκη.

«Έπαιξαν δύο ομάδες που έχουν διακριθεί φέτος. Εμείς κυρίως έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να είμαστε ακόμα καλύτεροι την Τετάρτη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό. Είναι απαράδεκτο για επαγγελματική ομάδα σαν την δική μας να δέχεται τέτοια γκολ. Ειδικά το δεύτερο γκολ στην φάση βόλεϊ. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε μόνοι μας στην έκτη θέση. Αυτή η ομάδα που δεν έπρεπε να ασχοληθεί με Τετάρτη, θα έπρεπε πάση θυσία να εξασφαλίσει την έκτη θέση. Ξεκινάμε κανονικά για προπόνηση ενόψει ημιτελικού. Νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοια ματς έτσι. Θα μπορούσαμε να έχουμε χάσει βέβαια και το ματς, ειδικά σε δύο φάσεις στο τέλος», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Αρκάδων.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι, σημείωσε: «Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία, όπως η κίνηση του Φρανκού. Είχαμε κίνηση στο πρώτο μέρος. Μετά οι Ουσέρο και Ροτζέριο περίμενα να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Πρέπει να τα τελειώνεις αυτά τα ματς. Θα μπορούσαμε σε ορισμένες φάσεις, πχ με τον Μπρέσκα να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αναφέρομαι σε στημένη φάση, κάποιοι παίκτες όταν αδρανούν, είναι να σε εξοργίζουν. Τα μαρκαρίσματα είναι προσωπικά στην άμυνα. Δεν μπορείς να κάνεις δυο στημένες φάσεις και να πετάς την μπάλα έξω. Είχαμε δύο πολύ καλές στιγμές με Φορμίκα και Ροτζέριο και πετάξαμε την μπάλα έξω από το γήπεδο…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήθελα τον κόσμο να δώσει τόνωση, γιατί η ομάδα έπαιρνε μέτρα προς τα πίσω. Και για τον αντίπαλο θα ήταν πιο δύσκολο. Ο κόσμος αρκέστηκε στο 2-1. Θα σταθώ στις καθυστερήσεις, σε τέσσερα λεπτά, δύο φορές έπεσε κάτω ο γκολκίπερ. Λίγα τα τέσσερα λεπτά και δεν παίχτηκαν. Το παιχνίδι δεν το πήραμε εμείς. Δώσαμε χρόνο στην ομάδα να προετοιμαστεί το πρωί. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που κάναμε σήμερα, να μας βγει σε καλό στο ματς της Τετάρτης.  Στο πρώτο μέρος κατά διαστήματα, η πρώτη και η δεύτερη ομάδα με έκαναν πολύ χαρούμενο. Γι’ αυτό που έχω δυσαρέσκεια είναι γιατί στις λεπτομέρειες δεν πήραμε το ματς. Αν δεν το κάνεις το γκολ, θα το δεχθείς. Κάποιοι παίκτες και το ξέρουν οι ίδιοι θα πρέπει να δικαιολογήσουν κάποια λεφτά για να μείνουν στο ρόστερ. Οι Ναβάρο και Πουλίδο βγήκαν για αποθεραπεία και αποκατάσταση».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved