Φερέιρα: «Εγώ θα πω την τελευταία λέξη»

Φερέιρα: «Εγώ θα πω την τελευταία λέξη»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επανέλαβε πως ποτέ δεν έχει πει πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ενώ πρόσθεσε πως η νίκη επί του Άρη ήρθε επειδή οι παίκτες του έδειξαν κουράγιο και έκαναν αυτοθυσίες

Αρχικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ρωτήθηκε αν όντως είπε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ότι ίσως αυτό να είναι το τέλος του Παναθηναϊκού μετά από 104 χρόνια ιστορίας. Ο Πορτογάλος όμως κατάλαβε ότι φέρεται να είπε πως θα είναι το τέλος το δικό του από τον Παναθηναϊκό και ήρθε η… έκρηξη: «Δεν το είπα ποτέ. Αυτός που θα μιλήσει τελευταίος θα είμαι εγώ. Οτιδήποτε άλλο που ακούγεται ή λέγεται δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα».

Όσο για το παιχνίδι ο Φερέιρα είπε αρχικά: «Η ομάδα έδωσε μια θετική απάντηση μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και να κερδίσουν τον αγώνα. Υπήρξαν δύο παιχνίδια σήμερα. Ένα μέχρι την αποβολή του Σπυρόπουλου και ένα μετά την αποβολή. Όσο παίζαμε με έντεκα παίκτες, πρακτικά ο Άρης μόνο αμυνόταν και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Μετά την αποβολή ο Άρης άρχισε να πιέζει και να είναι επιθετικός χωρίς όμως να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Το παιχνίδι μας χαρακτηρίστηκε από κουράγιο, αντοχή και αυτοθυσίες. Η νίκη ήταν αυτή που θέλαμε αφού είμαστε όλοι επαγγελματίες. Θα μείνουμε να δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους. Πετύχαμε μια δίκαιη και άξια νίκη και περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Είδατε τον Ρούντολφ μετά από καιρό, που σκόραρε και χρησιμοποιήσατε τον Βύντρα ως στόπερ μετά την αποβολή. Πως τους κρίνατε;

«Ο Βύντρα μπορεί να παίζει ως κεντρικός αμυντικός, αλλά δεν είναι η θέση που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Ο Ρούντολφ έπαιξε για 30 λεπτά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας θα πρέπει να επανέλθει σταδιακά. Ο σκοπός για τον Ρούντολφ είναι να μπει σταδιακά για να μην υποτροπιάσει. Ένας λόγος που έμεινε τόσο καιρό έξω είναι επειδή μπήκε νωρίτερα από ότι έπρεπε σε κάποιους αγώνες. Είναι εξαιρετικός παίκτης αλλά πρέπει να προσέξουμε».

Μετά την επίτευξη του γκολ διαμαρτυρηθήκατε αρκετά. Για ποιο λόγο;

«Καταρχήν, πιστεύω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ νωρίτερα, αλλά κάποιοι παίκτες δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να το κάνουν. Μετά την επίτευξη του γκολ ένας παίκτης του Άρη κάνει ένα φάουλ που χρίζει κίτρινης κάρτας. Ο διαιτητής συνέχισε τη φάση σωστά, αλλά μετά έπρεπε να βγάλει την δεύτερη κίτρινη και να τον αποβάλει ώστε να παίζουμε δέκα εναντίον δέκα. Για αυτό διαμαρτυρήθηκα».



Όλα τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, Μίλαν-Ίντερ
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved