«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα»

«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα»

Το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι αδικεί τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Onsports o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός του Φωκικού, Μιχάλης Κασάπης.

Στο γεγονός πως οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε στο Onsports, ο Μιχάλης Κασάπης. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Φωκικού, ανέφερε:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός του δεύτερου ημιχρόνου ήταν πολύ καλύτερος από τον Ολυμπιακό. Μπήκε πιο οργανωμένα στο γήπεδο, πιο αποφασισμένα και θα μπορούσε να προηγηθεί στο 82’ με το γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ σάιντ. Νομίζω κανένας δεν κατάλαβε τι σφύριξε εκεί ο διαιτητής. Επίσης νομίζω ότι δεν του δόθηκε και ένα καθαρό πέναλτι στο πρώτο μέρος, σε χέρι του Τοροσίδη», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Στο πρώτο ημίχρονο όμως, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, γιατί και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβληθούν στον… τσαμπουκά και λιγότερο να παίξουν μπάλα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με μια ωραία κομπίνα και ένα όμορφο γκολ, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τα πρώτα 45 λεπτά».

Όπως επισημαίνει μάλιστα, το ακυρωθέν γκολ, οδηγεί σε αλλοίωση αποτελέσματος:
«Μετά, στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε να ισοφαρίσει από μια στημένη φάση και θα μπορούσε να προηγηθεί στο γκολ που ακυρώθηκε. Νομίζω ότι εκεί υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε στην ισοπαλία, μπήκε ένα τυχερό γκολ για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Για να μπει ένα γκολ, πρέπει να προηγηθεί ένα λάθος.
Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός αδικείται από το σημερινό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας του στο δεύτερο ημίχρονο».

Σε ότι αφορά τη «μάχη» των δύο πάγκων, είπε: «Και οι δύο φοβήθηκαν το παιχνίδι. Ο Βαλβέρδε προηγήθηκε με ένα πολύ γρήγορο γκολ, που όπως όλοι ξέρουμε στο Καραϊσκάκη είναι δύσκολο να το ανατρέψεις, αλλά νομίζω ότι μετά το φοβήθηκε το παιχνίδι. Όπως είδα στημένες τις δύο ομάδες, μάλλον πήγαιναν για το «Χ». Παρόλο που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν ρίσκαρε να βάλει επιθετικό. Προσπάθησε να επιτεθεί από τα πλάγια και να ανοίξει την άμυνα του Ολυμπιακού, είχε σε καλή μέρα τον Λέτο και ο Γκοβού βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός, μετά το 60-70 έδειξε να κουράζεται και πλην του Τζιμπούρ, δεν είχε λύσεις στην επίθεση. Ίσως αν είχε βάλει νωρίτερα τον Πάντελιτς, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όμως τον βόλευε το αποτέλεσμα».

Με τη διαφορά πλέον στους 10 βαθμούς, όλα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν για τον πρωταθλητή: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, αλλά πλέον τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν για τον Ολυμπιακό, που έχει την ψυχολογία με το μέρος του», ενώ για το αν δίκαια βρίσκεται στην κορυφή ο Ολυμπιακός, κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός ήταν η πιο σταθερή ομάδα φέτος, ας μη μείνουμε στο σημερινό ματς. Τον βοήθησε φυσικά και το ότι δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και είχε επικεντρωθεί στους δύο εγχώριους στόχους».



Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved