Φιέστα στο Αγρίνιο, ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ...

Φιέστα στο Αγρίνιο, ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ...

Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και, εναρμονισμένη με τις… επιταγές του εξωτερικού, η Super League έχει βάλει κοινή ημέρα και ώρα διεξαγωγής σε όλα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής. Έτσι λοιπόν και τα οκτώ ματς γίνονται σήμερα (01/04) στις 7 το απόγευμα! Φιέστα τίτλου ετοιμάζει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το Παναθηναϊκός – Άρης, δεδομένων των συνθηκών και του άδειο ΟΑΚΑ…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00, Novasports 3)

Μονόδρομος για τον Παναιτωλικό είναι το θετικό αποτέλεσμα στον κυριακάτικο (01/04) «τελικό» με τον Ολυμπιακό, αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή του στην «μεγάλη κατηγορία», όντας αυτή την στιγμή μέσα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ευχάριστο για τον Τάκη Λεμονή είναι ότι έχει σχεδόν όλα του τα «όπλα» ετοιμοπόλεμα, καθώς μοναδικοί απόντες αναμένεται να είναι οι Κούσας και Κουτρομάνος.

panaitkolkos olympiakos

Η αποστολή του Παναιτωλικού
Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ και Ονουάτσι.

Ερχόμενος με… φόρα, από το εντυπωσιακό 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα ακόμα «τρίποντο» προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου και να την πανηγυρίσει μέσα στο Αγρίνιο!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ταξίδεψαν στην Αιτωλοακαρνανία οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει εκτός αποστολής τους Ιμπαγάσα, Μόνχε, Ποτουρίδη, Δασκαλάκη, Παπάζογλου και Ντιόγκο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού
Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ (19:00, Novasports 2)

Την… επανεκκίνηση που ξεκίνησε στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα, θέλει να συνεχίσει και στο κυριακάτικο (01/04) ματς με τον Άρη. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και τη νίκη επί του ΟΦΗ άλλωστε αυτό είναι απαραίτητο αν και το έργο του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο, χωρίς την βοήθεια του κόσμου του και απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς…

Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σαριέγκι, καθώς και οι τραυματίες Λέτο, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης, αλλά και οι Πετρόπουλος, Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης.

zelasaris

Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Κοτσόλης, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι και Ρούντολφ.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Άρη, προκειμένου να συνεχίσει να διατηρεί τις ελπίδες του για είσοδο στα play off, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλά ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα, πάντως, μετά τις δυο «κολλητές» εντός έδρας νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Πανιώνιο…

Ο Μανουέλ Μασάδο δεν έχει σημαντικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει στα πλάνα του μόνο τους τραυματίες Καστίγιο και Ακόστα.

Η αποστολή του Άρη
Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας, Ούμπιντες, Παπαζαχαρίας, Τσουκάνης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας και Κοτσώνης.

ΚΕΡΚΥΡΑ AEΚ (19:00, Novasports 4)

Ούσα δεύτερη, αλλά… από το τέλος, η Κέρκυρα παίζει το τελευταίο της «χαρτί» στην υπόθεση «σωτηρία», απέναντι όμως σε μια ομάδα που επίσης έχει στόχους και θέλει το αποτέλεσμα… Οι Φαίακες άλλαξαν προπονητή προκειμένου να αλλάξουν και… κλίμα, με τον Χάβι Γκράθια να αποτελεί παρελθόν από την προηγούμενη Τρίτη (27/03)!

Ο Τίμος Καβακάς, που τον αντικατέστησε, άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Βέντσελ, τον τραυματία Γκουστάβο και τον Σακελλαρίου που υποφέρει από ίωση.

kerkyraaek

Η αποστολή της Κέρκυρας
Αναστασόπουλο, Γκαλίνοβιτς, Μίχο, Βενέτη, Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρη, Κοντοδήμο, Όσμαν, Χαμπλ, Ηλιάδης, Γραμμόζη, Ερίθε, Καλαντζή, Γιάντση, Ιωάννου, Μπάρκογλου, Αγρίτη, Καραλής, Τσίγκας και Μαζνόφ.

Δυο βαθμούς και ισάριθμες θέσεις απέχει η ΑΕΚ από την τρίτη, στην οποία και στοχεύει. Γνωρίζοντας δε ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εντός έδρας -άρα πιθανότατα θα κερδίσει κιόλας- δεν μπορεί παρά να χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και μετά να… περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων!

Νοκ άουτ για τον Νίκο Κωστένογλου έχουν τεθεί οι τραυματίες Δέλλας και Γκούντγιονσεν, καθώς και οι Μανωλάς, Καράμπελας και Γεωργέας, που είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή της ΑΕΚ
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Μάκος, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης και Φούντας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19:00, Novasports)

«Συνωστισμός» στην 10η θέση και τους 29 βαθμούς παρατηρείται αυτή την στιγμή με τον Πανιώνιο να θέλει να… ξεφύγει από αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στα «σαλόνια» της Super League, κάτι που του δίνει έξτρα κίνητρο αλλά και επιπλέον άγχος…

Δυο οι απουσίες για τον Άκη Μάντζιο, που ακούν στα ονόματα των Πόγκασιτς και Σκέμπρι, τραυματία και τιμωρημένου αντίστοιχα.

panionioslevadeia

Η αποστολή του Πανιωνίου
Μιχαηλίδης, Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Πιέρ, Ρόκας, Ρόβας, Ομο, Αντούνιες, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Ντιμπαλά, Κούτσι, Σάμαρης, Αμπντουλάγεφ, Κουλουχέρης, Κούρντι, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε και Σταυροθανασόπουλος.

Οι τέσσερις βαθμοί στα δυο τελευταία παιχνίδια έχουν δώσει άλλη… πνοή στον Λεβαδειακό, σε ό,τι αφορά την εξασφάλιση το μέλλον του στην κατηγορία. Φυσικά, ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τον κίνδυνο οριστικά, εξ ου και πάει για βαθμούς ή έστω βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Εκτός των πλάνων του Γιώργου Παράσχου είναι οι Ναπολεόνι, Κόρμπος και Κουτσόπουλος, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, ενώ άλλες απουσίες δεν υπάρχουν.

Η αποστολή του Λεβαδειακού
Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μανο, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Μεντί, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος και Πόποβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΟΦΗ (19:00, Novasports)

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Αστέρας Τρίπολης στο κυριακάτικο (1/4, 19:00) παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει σε είσοδό του στα play off αλλά και να φτιάξει ψυχολογία, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο που ακολουθεί…

Για το συγκεκριμένοι παιχνίδι δεν υπολογίζονται από τον Σάκη Τσιώλη μόνο οι τιμωρημένοι Πιπίνης, Τσαμπούρης και Ράγιος.

astiraofi

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης
Μπαντής, Στεφανάκος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Τσουμάγκας, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πετρούσης, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Λαδάκης, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Έγκον, Χούλι, Φρανκού, Περόνε, Σολάκης και Μπακασέτας.

«Προθέρμανση» για τον δικό του ημιτελικό στο Κύπελλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σκοπεύει να κάνει ο ΟΦΗ στον αγώνα αυτό. Όχι βέβαια ότι θα κατέβει στο γήπεδο με σκοπό να χάσει ή να κάνει πειραματισμούς, ωστόσο με δεδομένο ότι ούτε κινδυνεύει αλλά ούτε έχει και βλέψεις για κάτι παραπάνω, σίγουρα το μυαλό των Κρητικών θα είναι… αλλού.

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μπούρμπο, Χόρχε Λόπεθ και στους τραυματίες Μποντόρ, Σίσιτς και Καμπάνταη ενώ στο Ηράκλειο έμεινε και ο Ζαχαράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ
Ξενοδόχωφ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Ουκάρ, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεθ, Παπουλής, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Μονιάκης και Χαριτωνίδης.

ΞΑΝΘΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19:00, NET)

Δύσκολα τα πράγματα στην Ξάνθη, καθώς μετά από οκτώ ματς χωρίς νίκη… φλερτάρει με περιπέτειες υποβιβασμού, από εκεί που στην αρχή της σεζόν έκανε μέχρι και… ευρωπαϊκά όνειρα! Το κλίμα είναι κακό και η «μουρμούρα» θα μεγαλώσει, σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος πλην της νίκης στον κυριακάτικο (01/04) αγώνα της. Ειδικότερα, δε, λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως δεν υπολογίζει μόνο τους τιμωρημένους Κομεσίδη και Ντάνι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Η αποστολή της Ξάνθης θα ανακοινωθεί λίγο πριν το ματς.

xanthidrama

Με την επιστροφή στην Football League να είναι… δρομολογημένη εδώ και καιρό, η Δόξα Δράμας αγωνίζεται πλέον μόνο για την ιστορία και τους οπαδούς της. Μπορεί ωστόσο να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα, κάνοντας ζημιές στους αντιπάλους της και αυτό θα επιδιώξει και τώρα...

Μοναδική απουσία για τον Μάκη Κατσαβάκη είναι αυτή του Σοϊλέδη.

 Η αποστολή της Δόξας Δράμας
Σέρεμετ, Δαύκος, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Στεργιανός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Κάπελ, Κυβελίδης, Αραβίδης, Λεάντρο, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου, Κατσικογιάννης, Ουέλινγκτον και Παπαδόπουλος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19:00, Highlights)

Αήττητος στα δυο τελευταία ματς που έχει δώσει και μάλιστα απέναντι σε ομάδες με ίδιους στόχους είναι ο Εργοτέλης. Αυτή την φορά ο αντίπαλος έχει… διαφορετικούς, όμως δεν αλλάζει σε κάτι την ανάγκη των Κρητικών για τη νίκη! Στην προσπάθειά τους αυτή οι γηπεδούχοι θα έχουν και τη συμπαράσταση των οπαδών τους…

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δάρλα, ο οποίος ακολούθησε και πάλι θεραπεία, αλλά και στους τιμωρημένους Τζούνιορ, Ολίσε και Σαρρή. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Ευαγγέλου, Χαλκιαδάκης και Αθανασίου.

ergoatromitos

Η αποστολή του Εργοτέλη
Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Καρέλης, Σασιασβίλι, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ και Ρέντζας.

Να δείξει ότι δεν τον… ζαλίζει η τρίτη θέση θέλει ο Ατρόμητος αλλά και να συνεχίσει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. αν δεν αλλάξει κάτι με την έφεση). Βέβαια, το γεγονός ότι ακολουθεί η ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως αποσυντονίσει τους Περιστεριώτες, που έχουν πάντως αήττητο σερί επτά αγώνων!

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζουέλα, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αλλά και τους Πίτου Γκαρσία, Σκόνδρα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Ατρόμητου
Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Αθανασίου, Γιαννούλης, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Καραμάνος, Επστάιν, Μπρίτο, Καραγκούνης, Μπάλλας και Σφακιανάκης.

ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (19:00, Novasports 7)

Μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο κυριακάτικο (01/04) ματς αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ίσως να σημάνει και την αύξηση της διαφοράς από τον τρίτο Ατρόμητο ή το προσπέρασμα από την πέμπτη ΑΕΚ. «Αγκάθι» οι πολλές γκέλες μέσα στην «Τούμπα», σύμμαχος η παρουσία του κόσμου της ομάδας…

Εκτός πλάνων του Λάζλο Μπόλονι βρίσκονται οι τραυματίες Ίβιτς, Κρέσιτς, Έτο και οι τιμωρημένοι Μαλεζάς, Φωτάκης και Γκαρσία.

paokgianene

Η αποστολή του ΠΑΟΚ
Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

Ένας ακόμα «τελικός» για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς που δίνει στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας πάντως ότι βαθμοί ή έστω και βαθμός μπορεί να του δώσουν σημαντική ώθηση στην επίτευξη του στόχου! Το… σοκ από το γκολ του Εργοτέλη στις καθυστερήσεις, την προηγούμενη εβδομάδα, δεν έχει ξεπεραστεί, ωστόσο το αήττητο σερί των τριών αγώνων προσθέτει αισιοδοξία!

Στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ντε Βινσέντι και Τζημόπουλος, ο τραυματίας Κώτσιος, καθώς και οι Ιωάννου, Οικονόμου, Ταμπάσης, για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα
Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ανδράλας, Σκούφαλης, Κυριάκος, Λίλα, Βίλα, Πατσατζόγλου, Ζαμπρέλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Γιάκος, Τζάνης και Μπακαγιόκο.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved