Καρνέζης: «Να κάνουν κάτι οι μέτοχοι...»

Καρνέζης: «Να κάνουν κάτι οι μέτοχοι...»

Την κατάσταση στα χέρια τους πρέπει να πάρουν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης, που έδωσε το στίγμα λέγοντας: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας».

Μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο διεθνής τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο, έστειλε το δικό του μήνυμα στους μετόχους του Παναθηναϊκού για λύση στο διοικητικό αδιέξοδο ενώ σχολίασε και τον αυριανό (01/04) αγώνα των «πράσινων» απέναντι στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Καρνέζης μίλησε στο Novasports:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: «Πράγματι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Και για τον κόσμο, αλλά γενικότερα και για τους Έλληνες. Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε και πολλές επιλογές. Πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας, να παρουσιαζόμαστε καλοί στο γήπεδο και οι αρμόδιοι να βρουν μια λύση».

Για τους μετόχους: «Να ξέρουν όλοι, ότι έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό από την αρχή και εύχομαι και οι μέτοχοι να κάνουν κάτι και να τελειώσει γρήγορα αυτή η δυσάρεστη ιστορία».

Για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Δεν είναι ότι καλύτερο, όταν ξέρεις ότι επικρατεί αβεβαιότητα και ανασφάλεια γενικότερα... Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί και δικαιολογία, όταν μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλοί, να κερδίζουμε και αυτοί που είναι υπεύθυνοι, πρέπει να βρουν και τις λύσεις».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι ένα παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Ασχέτως με όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο, νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε καλοί, για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Στο Ηράκλειο, ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πάρα πολύ καλά. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση και πιστεύω ότι και στο παιχνίδι με τον Άρη θα έχουμε ανάλογη παρουσία».

Για την ομάδα του Άρη: «Αρκετά καλή ομάδα, με πολύ έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή και αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για την απουσία του κόσμου στον Κυριακάτικο αγώνα: «Οπωσδήποτε, όταν παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, είναι πολύ άσχημο για το άθλημα. Τι να κάνουμε; Πρέπει να συγκεντρωθούμε και με κάθε τρόπο, να βρούμε λύσεις για να κερδίσουμε. Ζούμε σαν χώρα πολύ δύσκολες στιγμές, ο κόσμος με τον αθλητισμό έχει μια ιδιαίτερη σχέση και αυτόματα όταν η ομάδα του πηγαίνει καλά, νιώθει και ο ίδιος χαρά. Γι' αυτό και εμείς από την μεριά μας, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται λίγο καλύτερα».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και την πρόκληση του Euro: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό, ότι φέτος μπόρεσα να αγωνιστώ σε μια σειρά παιχνιδιών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω καταφέρει πολλά... Έχω ακόμα πάρα πολλά να μάθω και να πετύχω. Από εκεί και πέρα, συνεχίζω να δουλεύω και όντως, είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση η Εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της και εύχομαι να συνεχίσω και να είμαι...».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved