Σνάουτσνερ: «Να μην δεχτούμε πρώτοι γκολ»

Σνάουτσνερ: «Να μην δεχτούμε πρώτοι γκολ»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για τη σημασία της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ.

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στην επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κέρκυρα. Ο Πολωνός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova για το κυριακάτικο (01/04) ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν πρέπει να δεχτεί πρώτος γκολ.

Αρχικά ο Σνάουτσνερ δήλωσε για την εμφάνισή του στην Κέρκυρα:

«Πιστεύω εντάξει, είμαι καλά, στο τέλος λίγο λόγω φυσικής κατάστασης έπεσα, όπως είναι φυσιολογικό γιατί ήμουν πολύ καιρό έξω κι αγωνίστηκα ενενήντα λεπτά. Αλλά εντάξει και το σκορ ήταν καλό, κερδίσαμε 0-4 και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε πάρα πολλή δουλειά. Το σκορ ήταν πολύ καλό, η απόδοση της Κέρκυρας έπεσε και το μόνο που ήθελαν οι γηπεδούχοι ήταν αυτό το παιχνίδι να τελειώσει γρήγορα. Για μένα πιστεύω ήταν καλό παιχνίδι κι είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος».

Ήταν τόσο καλός ο ΠΑΟΚ, ήταν τόσο κακή η Κέρκυρα ή μήπως η αλήθεια βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα;

«Εντάξει δεν παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Απλά κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ κι αυτό ήταν σημαντικό για μας. Η Κέρκυρα αυτή τη μέρα δεν ήταν καλή. Για τους παίκτες της τίποτα δεν πήγε καλά. Και το σκορ ήταν υψηλό, 0-4 αλλά έχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και μπορούν να μείνουν στη Super League. Αλλά εντάξει αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό μας. Η σκέψη μας είναι μόνο στα πλέι οφ και τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν».

Πρόβλημα η σταθερότητα με εντυπωσιακές νίκες κι οδυνηρές ήττες. Ποιες είναι οι πραγματικές δυνάμεις του ΠΑΟΚ, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα;

«Αυτό είναι πρόβλημα, γιατί κερδίσαμε πολλά σημαντικά παιχνίδια ... έξω - έξω, στο Λονδίνο, με ΑΕΚ, με Παναθηναϊκό και χάσαμε στην Τούμπα πολλούς βαθμούς. Χάσαμε στο Κύπελλο με Ατρόμητο, φέραμε Χ με την Κέρκυρα, με τον ΟΦΗ, χάσαμε πολλά παιχνίδια στην Τούμπα. Αυτό είναι κάτι ... δεν είναι καλό. Το πρόβλημα πιστεύω πως είναι αν δεχτούμε πρώτοι γκολ στην Τούμπα εμείς θέλουμε πάρα πολύ γρήγορα να γυρίσουμε τον αγώνα και τότε μπορεί να δεχτούμε δεύτερο γκολ κι εκεί τελειώνει το παιχνίδι. Το ίδιο κάναμε την Ουντινέζε, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε μπροστά και πιστεύω μέχρι το τέλος της σεζόν δε θα χάσουμε κανένα παιχνίδι στην Τούμπα».

Τέσσερις αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου κι η αρχή γίνεται την Κυριακή με τα Γιάννενα. Ο Πολωνός είπε σχετικά:

«Θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε για τα Γιάννινα πως στο τελευταίο παιχνίδι κέρδιζε 1-0 παίζοντας με δυο παίκτες παραπάνω, αλλά στο τελευταίο λεπτό έχασε τους τρεις βαθμούς και θέλουν να μείνουν στην κατηγορία, όπως κι η Κέρκυρα έχουν τον ίδιο στόχο, θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Όμως κι εμείς έχουμε άλλο στόχο, θέλουμε να κερδίσουμε για τα πλέι οφ. Αυτό είναι το σημαντικό. Εντάξει δεν είμαστε σίγουροι ακόμη αλλά είμαστε πολύ κοντά κι η βαθμολογία είναι πολύ σημαντική για τα πλέι οφ».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved