Κωστένογλου: «Αδειοδότηση και υγιής λύση»

Κωστένογλου: «Αδειοδότηση και υγιής λύση»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα εξασφαλίσει την ύστατη στιγμή την αδειοδότηση εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ τόνισε πως στόχος είναι τα πλέι οφ.

Ο τεχνικός της Ένωσης μιλώντας στη Nova επισήμανε πως η ομάδα πρέπει να εξασφαλίσει άμεσα τη θέση στην πεντάδα, ενώ για τη μάχη της αδειοδότησης υπογράμμισε πως αν δεν εξασφαλιστεί θα ισοπεδωθεί το γόητρο του συλλόγου.

«Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι στους τελευταίους αγώνες, πέρα από κάποιους που είχαμε καλές εμφανίσεις και δεν πήραμε αποτελέσματα, ήρθαν αγώνες που είχαμε και καλές εμφανίσεις και νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είναι πολύ σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή να παίρνουμε τους αγώνες και τους βαθμούς για να μπούμε στην πεντάδα. Σε αυτό το πλάνο συνεχίζουμε, αυτός είναι ο στόχος μας τη δεδομένη στιγμή. Όσο πιο σύντομα το πετύχουμε τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα μας. Για να προγραμματίσουμε καλύτερα την αυριανή μέρα. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει μαθηματικά την είσοδο μας στην πεντάδα, πρέπει να συνεχίσουμε με πολλή σοβαρότητα και υπευθυνότητα την δουλειά μας ώστε να το κατοχυρώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Για το ματς με την Κέρκυρα σημείωσε: «Την Κυριακή είναι ένας ακόμα πολύ δύσκολος αγώνας. Η Κέρκυρα θέλει επιτακτικά τη νίκη πέρα από την δυσχερή βαθμολογική θέση που βρίσκεται συμβάλει και το κακό αποτέλεσμα από το οποίο προέρχεται απέναντι στον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Επιπλέον τα πράγματα κάνει πιο δύσκολα το γεγονός ότι είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της Κέρκυρας που σίγουρα θα στοχεύει στη νίκη. Επίσης πάντα παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή. Ένας νέος προπονητής βρίσκεται στις τάξεις της Κέρκυρας. Αυτό δυσκολεύει το ματς για μας καθώς ένας νέος προπονητής σε μια ομάδα δίνει μια διαφορετική ψυχολογία».

Αναφορικά με τις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει η Ένωση δήλωσε: «Αρνητικό σίγουρα οι απουσίες για εμάς. Εμείς βέβαια πρέπει να προσέχουμε και να βλέπουμε πως θα βελτιωνόμαστε, αυτός είναι ο προσωπικό μου στόχος και αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στα παιδιά. Δεν πρέπει ποτέ να κοιτάμε ποτέ που βρίσκονται οι αντίπαλοι μας, οι ανταγωνιστές αλλά το πως θα προοδεύουμε εμείς ως ΑΕΚ. Σε αυτό το ματς έχουμε πάρα πολλές απουσίες. Απέχει όλη η τετράδα της άμυνας. Το πρόβλημα του Δέλλα είναι κάτι ξεχωριστώ και πιστεύω τελικά να τον έχουμε στα πλέι οφ. Καταλαβαίνετε ότι όταν μια ομάδα έχει τόσο προβλήματα στον αμυντικό τομέα τα πράγματα είναι δύσκολα».

Σε ερώτηση για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν επισήμανε: «Ελπίζουμε και στοχεύουμε στο να έχουμε τον Γκούντγιονσεν στα πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο με τον κ.Πανταζή και πλέον σιγά σιγά θα ενταχθεί στην ομάδα. Ήδη χθες έκανε για πρώτη φορά το πρώτο κομμάτι της προπόνησης με όλη την ομάδα. Όταν θα πάρουμε την επιβεβαίωση από το ιατρικό επιτελείο τότε θα συμμετέχει κανονικά. Ευελπιστώ να μας βοηθήσει στα πλέι-οφ».

Τέλος για το μέλλον της ΑΕΚ τόνισε: «Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα αισιόδοξος γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θεωρώ έστω την ύστατη στιγμή θα βρεθεί κάποια λύση. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Το πρώτο και σημαντικό είναι να εξασφαλίσει αυτή η μεγάλη ομάδα την αδειοδότηση που θα είναι σημαντικό για τον σύλλογο. Σε διαφορετική περίπτωση το γόητρο του συλλόγου θα έχει ισοπεδωθεί. Το δεύτερο σημαντικό είναι να μπορέσει να βρεθεί μια πιο υγιής λύση για το μέλλον του συλλόγου. Υπάρχουν κάποια δεδομένα απ' ότι ακούω, ελπίζω όλα να πάνε σε καλή κατεύθυνση. Να συμβάλουν και αυτοί που είναι εδώ ήδη ώστε αυτός που θέλει να έρθει, να έρθει με σωστό τρόπο. Να γίνει με τον ιδανικό τρόπο για την ομάδα μας ώστε να προγραμματίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επόμενη χρονιά».



Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ντεσάν επιβεβαίωσε το «άκυρο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Τι συμβαίνει με Εμπαπέ
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
NBA: «Ισοπεδωτικοί» οι Λέικερς, ο Μπράνσον «εκτέλεσε» τους Ουόριορς | Αποτελέσματα και βαθμολογίες
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
Φανέλα που τιμά την μπύρα φόρεσε η Λέουβεν
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
ΣΕΓΑΣ: Με 28 μετάλλια και διακρίσεις οι πρώτες 70 μέρες του 2024 για τον ελληνικό στίβο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved