Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με Λεβαδειακό»

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με Λεβαδειακό»

Τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει ο Πανιώνιος, με τον Άκη Μάντζιο να τονίζει πως δεν είναι παιχνίδι χωρίς αύριο για τους «κυανέρυθρους».

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε στη Nova για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα την οποία θεωρώ ιδιαίτερα καλή. Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να έχουμε υπομονή, που πρέπει να το κερδίσουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αύριο. Πιστεύω στην ομάδα μου, είναι σε καλή κατάσταση. Το έχουμε δείξει στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι, το οποίο αν κερδίσουμε θα ηρεμήσουμε κατά πολύ και θα είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας», ανέφερε αρχικά ο Μάντζιος.

Για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη επισήμανε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ καλό ειδικά για 70-72 λεπτά. Θεωρώ ότι κάναμε από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Όμως, με την έκβαση του αγώνα νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, μπορεί να μην γίνονται συχνά, αλλά γίνονται, να δεχόμαστε 3 γκολ σε 5,5 λεπτά, το είδαμε και με τον Αστέρα την επόμενη ημέρα. Θεωρώ ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη, η οποία θα μας έφερνε πιο κοντά στην σωτηρία μας. Συνεχίζουμε, το ξεπερνάμε, έχουμε στόχο το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

Για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ήττα από τον Άρη, σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Όλοι μας έχουμε αυτό τον στόχο, να είναι η ομάδα ήρεμη και να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό».

Για αποτέλεσμα κόντρα σε Λεβαδειακό, είπε: «Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα, δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές. Έχουμε πλεονέκτημα απέναντι αντιπάλων σε ότι αφορά και τους βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε και αν το κάνουμε θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο μας και δεν θα έχουμε άγχος στα τελευταία μας παιχνίδια».

Για το ποιους θεωρεί επικίνδυνους παίκτες στον Λεβαδειακό, υπογράμμισε: «Έχει παίκτες οι οποίοι είναι επικίνδυνοι, αλλά νομίζω πως είναι μία ομάδα συνόλου. Μία ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνη στη κόντρα επίθεση και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

Για την θετική παράδοση κόντρα στον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη και το τελευταίο διπλό, στο οποίο ο ίδιος είχε αποβληθεί, είπε: «Η αλήθεια είναι πως δεν το θυμάμαι καθόλου. Και δεν θυμάμαι αν είχε γίνει στη Νέα Σμύρνη ή στην Καλλιθέα. Δεν έχω καθόλου μνήμη για το τι είχε συμβεί σε εκείνο το ματς. Θέλω να είναι η ομάδα μου καλή, να έχει συνέχεια των εμφανίσεων που έχει τελευταία και να πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Για το μέλλον του στον Πανιώνιο, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο εκτίμησε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να τελειώσει η σεζόν και ο Πανιώνιος να πετύχει τον στόχο του. Από εκεί και πέρα έχουμε χρόνο να δούμε τι θα συμβεί και που μπορούμε να είμαστε το καλοκαίρι. Το αν θα έχω την ευκαιρία το καλοκαίρι δεν είναι θέμα δικό μου. Είναι θέμα της διοίκησης. Πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές και καλή συνεργασία. Από εκεί και πέρα αν είναι όλα καλά, μπορούμε να σχεδιάσουμε τον Πανιώνιο για την επόμενη σεζόν που σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι τώρα».



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved