Κωνσταντίνου στο Onsports: «Η στάση των μετόχων θα κρίνει και τη δική μας»

Κωνσταντίνου στο Onsports: «Η στάση των μετόχων θα κρίνει και τη δική μας»

Η διάθεση που θα δείξουν οι μέτοχοι να συνδράμουν οικονομικά, θα καθορίσει και αυτή των Παλαιμάχων και το αν τελικά θα προχωρήσουν στην απόκτηση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως ισχυρίστηκε στο Onsports ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος πάντως παραδέχθηκε: «Δεν είμαι αισιόδοξος».

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες την κατάσταση στα χέρια του και προσπαθεί να βρει λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η επαφή με την πλευρά Βαρδινογιάννη την Πέμπτη (29/03) για την απόκτηση των μετοχών του, σε αυτό θα γίνουν και τα ραντεβού με τους υπόλοιπους μετόχους. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων και μεγάλη δόξα του «τριφυλλιού» μίλησε στο Onsports γι αυτό το εγχείρημα και τις πιθανότητες επιτυχίας του, καθώς επίσης και για τις επόμενες κινήσεις.

«Η πρώτη επαφή με την πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη έγινε χθες και όπως γνωρίζετε, δεν φέρει αντίρρηση στο να μας παραχωρήσει τις μετοχές του αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ. Αλλωστε, ο κ. Βαρδινογιάννης μάς ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί ξανά με τον Παναθηναϊκό. Το επόμενο βήμα είναι να συναντήσουμε τους υπόλοιπους μετόχους. Ηδη κλείσαμε το ραντεβού με τον κ. Βγενόπουλο και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους κ.κ. Γιαννακόπουλο, Πατέρα και Πολέμη. Σκοπός των επαφών είναι να δούμε αν υπάρχει διάθεση από την πλευρά τους να βάλουν στην ΠΑΕ τα χρήματα που τους αναλογούν με βάση το ποσοστό μετοχών που κατέχουν. Αν εισπράξουμε θετική διάθεση, τότε θα ακολουθήσει νέο ραντεβού με τον δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη για να προχωρήσουμε στην απόκτηση των μετοχών του συζητώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σε διαφορετική περίπτωση, όμως και με δεδομένο ότι οι Παλαίμαχοι δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια να σηκώσουν στις πλάτες τους τον Παναθηναϊκό, δεν θα προχωρήσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κωνσταντίνου που συνέχισε λέγοντας ότι «εμείς δεν έχουμε ως αυτοσκοπό να ασκήσουμε διοίκηση. Αν για παράδειγμα ο κ. Βγενόπουλος δεν φέρει αντίρρηση στο να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν, μπορεί να ορίσει αυτός νέο Δ.Σ. σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους μετόχους. Αυτό που μας καίει είναι να βρεθεί λύση, όχι να γίνουμε διοίκηση».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν έχει γίνει ήδη επαφή με τους άλλους μετόχους για να ακολουθήσουν τα ραντεβού, ο παλιός γκολκίπερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «αυτό θα γίνει άμεσα, αλλά ούτως ή άλλως θα ενημερωθούν με επιστολή από τον δικηγόρο του κ. Βαρδινογιάννη, λόγω του δικαιώματος προτίμησης».  

Αυτό που καίει τον Παναθηναϊκό είναι να εξασφαλίσει την άδεια της UEFA για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε ό,τι αφορά αυτό το σκέλος της ιστορίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων είναι αισιόδοξος. «Αν τη Δευτέρα ο κ. Βγενόπουλος μας πει ότι είναι θετικός και ανάλογη στάση έχουν και οι υπόλοιποι, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό που προέχει είναι να υπογράψουν οι παίκτες τους διακανονισμούς. Θα προλάβουμε αν όλα πάνε καλά».

Δεν εμφανίστηκε, όμως, καθόλου αισιόδοξος στο πιο βασικό ζήτημα. Στο αίσιο τέλος αυτής της ιστορίας. «Οχι, δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δώσουμε λύση σε μια διαφωνία μεταξύ επιχειρηματιών που κρατά εδώ και καιρό, εμείς που μπήκαμε ξαφνικά στη μέση. Μακάρι να διαψευστώ για το καλό του Παναθηναϊκού».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved