Μασάδο: «Καλή επιτυχία Ζεσουάλδο... μετά την Κυριακή»!

Μασάδο: «Καλή επιτυχία Ζεσουάλδο... μετά την Κυριακή»!

Καλή επιτυχία στον καλό του φίλο, Ζεσουάλδο Φερέιρα, εκτός από τα επόμενα 90 λεπτά, που θα βρεθεί απέναντί του, ευχήθηκε ο Μανουέλ Μασάδο, μιλώντας ενόψει της κυριακάτικης (01/04) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο άδειο – λόγω τιμωρίας – ΟΑΚΑ!

«Δεν έχουμε το περιθώριο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κίτρινων» για τον αγώνα με το «τριφύλλι» στην κάμερα της «Nova», όπου αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η ομάδα του για την είσοδο στα play off, αλλά και στη σημασία της στήριξης του κόσμου, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του πως τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, δεν θα επηρεάσουν την αγωνιστική του εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Μασάδο:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν τρεις πόντοι τους οποίους πρέπει να διεκδικήσει η ομάδα. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο για απώλεια βαθμών, καθώς έχουμε μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την υπόθεση των play off. Πέραν των δικών μας αποτελεσμάτων, εξαρτόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου. Έχω ξαναπεί, λοιπόν, πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, με έναν σημαντικό αντίπαλο. Έχει την ίδια κρισιμότητα για εμάς ακόμη κι αν δεν είχαμε κερδίσει τον Πανιώνιο, όπως και αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και δεν κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα. Λέω, λοιπόν, πως δεν έχουμε το περιθώριο να ξεχωρίσουμε τα παιχνίδια, πρέπει να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα εναπομείναντα, περιμένοντας στραβοπατήματα των αντιπάλων, ώστε στο τέλος να δούμε αν μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο των play off».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και πόσο μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα: «Το σημαντικό για ένα παιχνίδι είναι όταν μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στις τέσσερις γραμμές, οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κάνουν τα πάντα και οι διαιτητές να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι, ώστε να κερδίσει η κάθε ομάδα ό,τι μπορεί, αγωνιστικά. Τώρα να συζητήσουμε για προβλήματα που μπορεί να έχει διοικητικά ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κανένα νόημα, καθώς και η δική μας ομάδα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και απ΄ ό,τι παρακολουθώ, οι περισσότερες από τις 16 ομάδες της Super League, αντιμετωπίζουν τα δικά τους προβλήματα. Όταν όμως μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους».

Για τη μονομαχία που θα έχει με τον φίλο του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι ένας από τους πολύ μεγάλους Πορτογάλους τεχνικούς. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, έχει πάρει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και εγώ έχω τη χαρά να τον γνωρίζω και προσωπικά, έχοντας μια φιλική σχέση μαζί του. Για το λόγο αυτό, θέλω να του ευχηθώ κάθε επιτυχία με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, εκτός από τα επόμενα 90 λεπτά που θα είμαστε αντίπαλοι».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο χειροκρότημα που δέχτηκε από τους οπαδούς του Άρη: «Είναι ένα γεγονός πάρα πολύ ευχάριστο. Οποιοσδήποτε άνθρωπος, όποια δουλειά κι αν κάνει, είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δουλειά του. Πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο, όπου το χειροκρότημα το κερδίζεις δύσκολα από τον οπαδό σου, καθώς η δικιά σου η δουλειά, έχει να κάνει και με τη δική τους τη ζωή. Επομένως προσπαθείς κι εσύ, μέσα από τη δική σου δουλειά να προσφέρεις χαρά σε όλους αυτούς που είναι εκεί και σε στηρίζουν. Με χαροποιεί, λοιπόν, πάρα πολύ η συγκεκριμένη κίνηση, μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Παρ΄ όλα αυτά είναι η στιγμή να πω, πως η δική μας η δουλειά είναι σε άμεση συνάρτηση με αυτό το οποίο κάνει ο κόσμος, γιατί θεωρώ ότι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν πάρα πολύ σημαντική η στήριξη την οποία μας δώσανε. Επομένως μας χαροποιεί ιδιαίτερα που μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε, δίνοντάς τους χαρά για όλη την εβδομάδα που ακολούθησε».



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved