Λαγός: «Και μόνοι μας μπορούμε να πετύχουμε»

Λαγός: «Και μόνοι μας μπορούμε να πετύχουμε»

Ο Τάσος Λαγός, που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για την έξοδο στο Champions League.

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη Nova και στα διοικητικά προβλήματα των «πρασίνων», λέγοντας πως είναι άσχημο να μην είναι κανένας δίπλα τους, αλλά η ομάδα απέδειξε κόντρα στον ΟΦΗ πως μπορεί και μόνη της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαγού:

Για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα: «Η πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα για μένα είναι σημαντική, ένιωσα πολύ ωραία, αλλά η χαρά κράτησε μόνο εκείνη την ώρα και περισσότερο γιατί κερδίσαμε. Η συμμετοχή σίγουρα με έκανε χαρούμενο, όμως χάρηκα πιο πολύ γιατί νικήσαμε. Όμως μετά το παιχνίδι έγιναν διάφορα γεγονότα στον Παναθηναϊκό, που δεν είναι καλά για τον σύλλογο, για τους παίκτες και την ιστορία της ομάδας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός: «Σίγουρα επηρεάζουν αυτά τα προβλήματα. Το να πηγαίνεις μόνος σου στο πρωτάθλημα, να μην ξέρεις πότε θα πληρωθείς... Να μην έρχεται κάποιος να σου μιλήσει... Επηρεάζουν, όμως δείξαμε στο γήπεδο ότι ακόμα και μόνοι μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όμως δεν είναι δίπλα μας αυτοί που θα έπρεπε να είναι εδώ, για να μας μιλήσουν και να είναι μαζί με την ομάδα. Ίσως να μας κάνουν και πιο δυνατούς όλα αυτά για τη συνέχεια. Και από εδώ και πέρα, μόνοι μας θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον τελευταίο μας στόχο που είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έχει ανοδική πορεία ο Άρης, με πολύ καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Θέλει να μπει στα πλέι οφ και θα έρθει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Όμως και εμείς θέλουμε τους βαθμούς της νίκης και θα μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ο κόσμος σίγουρα θα μας λείψει. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, χωρίς κόσμο θα παλέψουμε για τη νίκη. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο, ελπίζω να έχουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στον αγώνα με τον Άρη. Αν παίξουμε έτσι όπως ξέρουμε και όπως μπορούμε, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα».

Για το μέλλον και τους νέους ποδοσφαιριστές του συλλόγου: «Υπάρχει και βάρος και κίνητρο για εμάς τους νέους παίκτες με όλα αυτά που γίνονται... Ακούγεται ότι την επόμενη σεζόν, μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες από την ομάδα Νέων. Αυτό μας δίνει δύναμη και θάρρος για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, να δείξουμε ότι αξίζουμε και να παίξουμε στον Παναθηναϊκό».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved