Ροτζέριο: «Μπορεί play offs και τελικό ο Αστέρας»

Ροτζέριο: «Μπορεί play offs και τελικό ο Αστέρας»

Την άποψή του πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στα play offs της Super League, αλλά και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Ροτζέριο Μάρτινς.

Μιλώντας στο match programme του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Ροτζέριο αναφέρθηκε επίσης στις καλύτερες στιγμές του με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και γενικότερα στη ζωή του.

-Που μπορεί να φτάσει φέτος ο Αστέρας στο πρωτάθλημα της Super League;

«Αυτή τη στιγμή απομένουν τέσσερις αγώνες για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και οι τρεις είναι στην Τρίπολη. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει και κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας, μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, που είναι η είσοδος στα play offs».

-Σε τρεις μέρες θα γίνει στην Τρίπολη ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο...

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Αστέρα, που μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ομάδας παίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι μαζί, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμος μπορούμε να τα καταφέρουμε την Τετάρτη και να γράψουμε ιστορία».

-Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σου στη φετινή αγωνιστική περίοδο;

«Νομίζω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, που κερδίσαμε 2-0 και έβαλα ένα γκολ. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση όλης της ομάδας, ο κόσμος από την πλευρά του ήταν εντυπωσιακός και νομίζω πώς ήταν μία νίκη που μας βοήθησε πολύ και στον ψυχολογικό τομέα».

-Στα χρόνια που αγωνίζεσαι στον Αστέρα, ποιο νομίζεις πώς είναι το καλύτερο σου παιχνίδι;

«Θεωρώ πώς ήταν την πρώτη χρονιά (2007-2008) της ομάδας στη Super League και στη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, όπου έβαλα και το γκολ της νίκης. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για τον Αστέρα, που έπρεπε να σκεφτούμε όλοι μόνο τη νίκη. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία του Αστέρα στη Super League και από κει και πέρα κάναμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα».

-Τι σημαίνει για σένα ότι παίζεις στον Αστέρα;

«Ο Αστέρας για μένα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς από τότε που ήρθα στην ομάδα έχει αλλάξει η ζωή μου. Ήρθα ένα παιδί και τώρα μεγαλώνω μαζί με την ομάδα. Δεν μπορώ να περιγράψω σωστά, αυτά που νιώθω για τον Αστέρα και πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή μου».

-Πώς αντιμετωπίζεις το παιχνίδι με τον ΟΦΗ;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα. Το διαπιστώσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κρήτη. Μία ομάδα που πιέζει πολύ στη μεσαία γραμμή, αλλά σήμερα στην Τρίπολη πρέπει να τους πιέσουμε εμείς και να κερδίσουμε, καθώς θα είναι σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε στο πρωτάθλημα».

-Έχεις κάποιους αγαπημένους ποδοσφαιριστές;

«Μου αρέσει πολύ το στυλ του Ρόμπεν της Μπάγερν και του Ζέεντορφ της Μίλαν. Ωστόσο, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρότυπο, αφού ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την προσωπικότητα του και εγώ φυσικά τη δικιά μου».

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιους ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ελλάδα;

«Ο Λεονάρντο της ΑΕΚ κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και ο Μήτρογλου που παίζει στον Ατρόμητο. Πρέπει η αντίπαλη ομάδα να έχει συνεχώς ένα αμυντικό πάνω τους, γιατί είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ζημιά στην αντίπαλη άμυνα ανά πάσα στιγμή».

-Τι σημαίνει για σένα ποδόσφαιρο;

«Το ποδόσφαιρο για μένα είναι τα πάντα. Είναι κάτι που ζω συνέχεια, αυτό που διάλεξα να κάνω και αυτό που θέλω να κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν το βλέπω σαν δουλειά, αλλά σαν ένα χόμπι για μένα. Το ξεκαθαρίζω αυτό, γιατί πολλές φορές όταν λέμε δουλειά, δεν είναι κάτι όμορφο. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα χαρά για αυτούς που παίζουν και για όλους όσους είναι γύρω από μας».

-Τι μήνυμα θες να στείλεις στους φιλάθλους του Αστέρα;

«Να είναι μαζί μας στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και την Τετάρτη στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την πορεία της ομάδας. Τους χρειαζόμαστε όλους στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του, αλλά και να τους κάνουμε περήφανους για την ομάδα τους, αλλά και για μας. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για μία ομάδα που αγαπάω πολύ και με έχει στηρίξει σημαντικά από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved