Καβακάς: «Θα κάνει τιτάνια προσπάθεια η Κέρκυρα»

Καβακάς: «Θα κάνει τιτάνια προσπάθεια η Κέρκυρα»

Αν και αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπάρχουν για την παραμονή της Κέρκυρας στη Super League, ο Τίμος Καβακάς υποστήριξε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια τόσο από τον ίδιο όσο και από τους παίκτες του.

«Αυτή τη στιγμή είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουν απομείνει λίγα και δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε ελπίδες να σωθούμε. Πιστεύω πως οι παίκτες ίσως να έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Θα κάνουμε τιτάνια προσπάθεια και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», είπε στο «Sentra FM» ο Τίμος Καβακάς για τη «μάχη» που θα δώσει με την Κέρκυρα, προκειμένου να μείνει στην κατηγορία η ομάδα.

Σε ερώτηση για το τι θα προσπαθήσει να αλλάξει, ο νέος προπονητής της Κέρκυρας, απάντησε: «Η θέση μου είναι δύσκολη γιατί ουσιαστικά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Δεν έχω χρόνο. Θα προσπαθήσω με τους συνεργάτες μου να περάσουμε λίγα καινούργια στοιχεία, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι μιλήσουμε με τους παίκτες και να τους κάνουμε να βλέπουν το κάθε παιχνίδι σαν τελικό.

Πρέπει να τους ανεβάσουμε την ψυχολογία. Πιστεύω πως την Κυριακή θα παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο. Είναι σημαντικό να υπάρχει πλάνο στην ομάδα. Καλό το πάθος και η διάθεση, αλλά χρειάζεται και πλάνο, ώστε να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες που έρχονται».

Αναφορικά με την εικόνα που έχει για την Κέρκυρα, τόνισε: «Την είχα δει την Κέρκυρα και έχω μια εικόνα της ομάδας. Επίσης, γνωρίζω και αρκετούς παίκτες. Έχω εικόνα της ομάδας. Όταν έπαιξε με τον Πλατανιά μου άρεσε και δεν πίστευα ότι θα κινδυνεύει. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και φέτος η Κέρκυρα δεν την είχε. Όταν αρχίζουν οι ήττες αρχίζει το στρες και η πίεση. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερα να κερδίσουμε παρά να χάσουμε. Πάντως αν κερδίσουμε την Κυριακή, θα βλέπουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Όσον αφορά στον Χάβι Γκράθια, υποστήριξε: «Ήταν εξαιρετικός προπονητής ο Γκράθια. Ίσως να μην είχε τύχη. Εγώ με τη σειρά μου μπορεί να μην μπορώ να κάνω πολλά πράγματα , αλλά θα προσπαθήσω», ενώ για το ματς με την ΑΕΚ είπε: «Εμένα με ενδιαφέρει το παιχνίδι της Κυριακής. Για εμάς είναι παιχνίδι δίχως αύριο. Αν το κερδίσουμε είμαστε σε καλό δρόμο. Αν δεν το κερδίσουμε δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα».

Σχετικά με το πρωτάθλημα, ο Καβακάς τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δίκαια βρίσκεται μπροστά. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητή. Εμένα, όμως, μου αρέσει πολύ ο Ατρόμητος. Μου αρέσει πολύ και η φιλοσοφία του Δώνη. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Η προσπάθεια που κάνουν κάποιες ομάδες ανταποκρίνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή».

Σε ερώτηση για το πως αισθάνονται οι παίκτες της Κέρκυρας, είπε: «Τα παιδιά νιώθουν απογοητευμένα, γιατί παίξανε καλά σε κάποια παιχνίδια και χάσανε . Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτέλεσμα. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα κοιτάνε όλοι τα αποτελέσματα και όχι το αν παίζει καλά η ομάδα».

Τέλος, για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της Κέρκυρας, τόνισε: «Γενικά είμαι αποδεκτός στην ομάδα και αυτό είναι καλό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε το αύριο και απλώς κοιτάμε το σήμερα. Όλα κρίνονται από το αν θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία».



Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved