Τσιώλης: «Η Αρκαδία ζει και αναπνέει για τον ημιτελικό»

Τσιώλης: «Η Αρκαδία ζει και αναπνέει για τον ημιτελικό»

Το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης επικεντρώνεται στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ατρόμητο, όπως παραδέχθηκε την Πέμπτη ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό και τη βαριά ήττα της ομάδας του, όπως επίσης και γι αυτή που ακολουθεί με τον ΟΦΗ. Αν και τόνισε ότι θέλει να δει τον Αστέρα να τερματίζει ψηλά στη βαθμολογία, παραδέχθηκε ότι ο σημαντικότερος αγώνας είναι αυτός της επόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για τα παιχνίδια με ΟΦΗ και Ατρόμητο είναι οι τραυματισμοί των Περόνε και Σολάκη. Σήμερα είχαμε κάτι ενθαρρυντικό, με τον Περόνε να συμμετέχει στο πρώτο πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Θέλω να πιστεύω πώς αύριο θα μπει πιο εντατικά στο πρόγραμμα της ομάδας και όπως δείχνουν τα πράγματα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν μη τι άλλο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι έτοιμος», ανέφερε ο Τσιώλης στην αρχική τοποθέτησή του και στη συνέχεια δήλωσε:
 
Για το ματς με ΟΦΗ

«Με τον ΟΦΗ δε θα έχουμε τους Πιπίνη, Τσαμπούρη, Ράγιος που έχουν δηλωθεί σε αυτό το παιχνίδι για να εκτίσουν την ποινή τους. Τα υπόλοιπα παιδιά που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις τους, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό παιχνίδι για μας γιατί μπορεί να βρεθούμε ξανά να διεκδικούμε την 6η θέση, αλλά και γιατί με νίκη, θα πάμε στο Χαριλάου την επόμενη εβδομάδα με καλύτερη διάθεση και ψυχολογία για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας. Μετά τα δύο-τρία χρόνια που πέρασε ο Αστέρας, σίγουρα το να τερματίζει όσο ψηλότερα γίνεται θα είναι ένα εφόδιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε αρκετές αλλαγές. Υπάρχουν οι τιμωρίες, αλλά θα γίνουν και μερικές αλλαγές ακόμα για να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε κάποια παιδιά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλουμε τη νίκη, αλλά αντίθετα θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο ζει και αναπνέει όλη η Αρκαδία, τουλάχιστον έτσι αφουγκράζομαι από τον κόσμο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Στο παιχνίδι του Ατρόμητου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μας. Είναι πρόκληση στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με ηρεμία και ψυχραιμία, γιατί έχουμε να κάνουμε με μία καλή και έμπειρη ομάδα που είναι φτιαγμένη τα τελευταία 3-4 χρόνια και μία ομάδα που πέρσι έκανε την έκπληξη και έπαιξε στον τελικό. Μία ομάδα που είναι έμπειρη στη διοργάνωση αυτή.

Ο Ατρόμητος είναι 3ος στη βαθμολογία και αν δεν κάνω λάθος, μετά την ήττα από τον Αστέρα στο Περιστέρι είναι αήττητος. Θα είναι ένα παιχνίδι που θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την παράταση και τα πέναλτι. Ο ημιτελικός είναι ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα»

Για τον κόσμο

«Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Δεν πρέπει να τους πτοήσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα μας πόνεσε όλους και κυρίως εμάς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αδικεί κατάφωρα την ομάδα και αν είπα κάτι στα παιδιά είναι ότι είμαι ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου κάναμε την ποδοσφαιρική Ελλάδα που παρακολουθούσε το παιχνίδι να διαπιστώσει τις δυνατότητες του Αστέρα.

Αν κάτι με πόνεσε και με στενοχώρησε πολύ είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στη δυναμική που έχει η ομάδα του Αστέρα. Το έδειξε μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως το ξεπεράσαμε και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου την Κυριακή για να το σβήσουμε εντελώς αυτό και να πάμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί για να προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία»



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved