Εισιτήρια με 5 ευρώ στον Πανιώνιο για Λεβαδειακό

Εισιτήρια με 5 ευρώ στον Πανιώνιο για Λεβαδειακό

Την Παρασκευή (30/03) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Πανιώνιου με τον Λεβαδειακό, με τη χαμηλότερη τιμή να έχει οριστεί στα 5 ευρώ!

Το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για αυτό το λόγο η διοίκηση του Πανιώνιου πήρε την απόφαση η τιμή των εισιτηρίων για τις Θύρες 2 και 3 (Πάνθηρες) να οριστεί στα 5 ευρώ, προκειμένου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι.

Παράλληλα, αν και ο Λεβαδειακός δεν έχει πάρει εισιτήρια, ο Πανιώνιος θα κρατήσει τη θύρα 8 των φιλοξενούμενων, για όσους φιλάθλους των «πράσινων» θελήσουν να δουν το παιχνίδι από το γήπεδο.

Η σχετική ενημέρωση που υπήρξε από την ΠΑΕ Πανιώνιου, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει την Κυριακή 1 Απριλίου στις 19:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι με απόφαση της διοίκησης το εισιτήριο της Θύρας 2 κοστίζει πλέον 5 ευρώ, ενώ η ίδια τιμή θα ισχύσει για την Θύρα 3 (Πάνθηρες).

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Θύρα 1 (Μαθητική): Εισιτήριο συνοδού 5 ευρώ. Η αγορά τους θα γίνεται έξω από τη θύρα.

Θύρα 2: 5 ευρώ

Θύρα 3: 5 ευρώ (μόνο από το σύνδεσμο των Πανθήρων)

Θύρα 4, 7, 8: 15 ευρώ

Θύρα 5-6: Τμήμα Α&Γ 20 ευρώ, τμήμα Β: 30 ευρώ.

Θύρα 8 (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ

VVIP: 50 ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ΔΕΝ παρέλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των οργανωμένων φιλάθλων της. Όμως εισιτήρια για τους μεμονωμένους φιλάθλους της θα πωλούνται για την Θύρα 8 από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη την ημέρα του αγώνα και θα κοστίζουν 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τα γραφεία της ΠΑΕ τα οποία θα είναι ανοικτά γι αυτό το σκοπό από τις 09:00 έως και τις 16:00.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως τις 20:00.

Την Κυριακή 1 Απριλίου (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 11:00 μέχρι και τις 19:00 (ώρα έναρξης του αγώνα). Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved