Χωρίς λεφτά το αδιέξοδο έρχεται πιο κοντά…

Χωρίς λεφτά το αδιέξοδο έρχεται πιο κοντά…

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού, θα συναντηθεί σήμερα (29/03) στις 6 το απόγευμα με τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ωστόσο ακόμα και αν λυθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου το ζητούμενο και ταυτόχρονα το πρόβλημα θα παραμένει. Ποιος θα βάλει τα λεφτά; Το Onsports αναλύει…

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, τα μέλη Γιάννης Βονόρτας και Νίκος Τζουνάκος καθώς και οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου ως νομικοί εκπρόσωποι, θα τα πουν σήμερα στις 6 το απόγευμα με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, στο γραφείο του τελευταίου.

Στόχος της συνάντησης είναι να διαφανεί αν γίνεται ο Σύλλογος των Παλαιμάχων να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ, το οποίο κατά δήλωσή του ο Τζίγκερ έχει δεσμευτεί ότι παραχωρεί στους πρώην άσους του «τριφυλλιού». Αν, δηλαδή, υπάρχει η απαιτούμενη νομική υπόσταση για να συμβεί αυτό…

Αυτό, ωστόσο, κάθε άλλο παρά είναι το κυρίαρχο θέμα στην προκειμένη περίπτωση. Βλέπετε, σε επαφές που είχε το Onsports με κάποιους από τους «πρωταγωνιστές» της υπόθεσης, αυτό που έγινε σαφές σε… κάθε τόνο ήταν πως το πρόβλημα παραμένει. Ανεξάρτητα του τι θα γίνει, ακόμα και αν όλα πάνε καλά, τα χρήματα που χρειάζονται για να «τρέξει» η ομάδα ποιος θα τα βάλει;

Ερωτήματα που απασχολούν όχι μόνο τους παλαίμαχους, αλλά και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πλησιάζει προς το χείλος του γκρεμού και λύση να μην δίνεται!

Τι θέλουν…
«Προσπαθούμε και θέλουμε να βάλουμε όλους τους μετόχους σε ένα τραπέζι και να δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, δεν πάει άλλο. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Όχι μόνο αυτό, δηλαδή. Υπάρχει άλλο πρόβλημα. Ακόμα και αν μπορέσει ο Σύλλογος να πάρει τις μετοχές, με τα λεφτά τι θα γίνει; Εμείς δεν είμαστε εκατομμυριούχοι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε επαφή και με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

«Αυτό που μου είπε είναι ότι μόλις αποφασίσουμε να πάρουμε τις μετοχές και εκείνος δει πως, που και πότε έγινε αυτό, τότε θα υπάρξει τοποθέτηση από μέρους του. “Αν το πάρετε βλέπουμε” μου είπε αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου σε οικονομικό επίπεδο», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα λεγόμενα του Αριστείδη Καμάρα. «Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε μετά το απογευματινό ραντεβού. Πάντως, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι παλαίμαχοι δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν την ΠΑΕ. Δεν έχουν την δύναμη αυτή, πρέπει να βρεθεί χρηματοδότης ανεξάρτητα από το τι θα γίνει ακόμα και αν προχωρήσει θετικά το θέμα», μας ανέφερε.

…και τι θα γίνει!
Η… ατζέντα της σημερινής συνάντησης περιλαμβάνει καταρχήν διαπίστωση του αν και κατά πόσο είναι εφικτό να παραχωρηθούν οι μετοχές στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού, μέσω της νομικής οδού. Το γεγονός ότι μιλάμε για μια μη κερδοσκοπική εταιρία ίσως παίξει τον ρόλο του…

Παράλληλα, πρέπει να αποσαφηνιστεί το πώς θα μεταβιβαστούν οι μετοχές, για πόσο καιρό, αν μπορεί να γίνει αυτό με δωρεά και χωρίς να δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό, όπως γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιπροσωπεία των παλαίμαχων σκοπεύει να κάνει συναντήσεις και με τους υπόλοιπους μετόχους στο προσεχές μέλλον! Αυτό θέλει, τουλάχιστον.

Φυσικά, στο τραπέζι θα πέσει και η περίπτωση της ΓΗΠΕΛ. Με τους παλαίμαχους να ζητούν διαβεβαιώσεις έτσι ώστε μόλις τις πάρουν, να έρθουν σε επαφή με τους συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, για να τους τις κοινοποιήσουν και να ξεκινήσει έτσι μια διαδικασία συζήτησης γύρω από αυτό το θέμα!

Το «αγκάθι» και η απαισιοδοξία
Σε γενικές γραμμές πάντως, με μια εκτίμηση των δεδομένων αλλά και διαβάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις, αυτό που εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς είναι ότι το αδιέξοδο, αντί να απομακρύνεται, έρχεται όλο και πιο κοντά!

Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει άπαντες είναι οι κάκιστες σχέσεις που έχουν Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος, καθώς οι διαδοχικές αγωγές και η γενικότερη απροθυμία των δυο να συνεργαστούν, δεν μπορεί παρά να αποτελεί τροχοπέδη για τις όποιες εξελίξεις.

Εξ ου και η απαισιοδοξία των παλαιμάχων για την επίτευξη συσπείρωσης. Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, μέχρι και τώρα που μιλάμε, ουδείς μέτοχος ή επιφανής φίλαθλος του Παναθηναϊκού έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση – κίνηση η οποία να περιλαμβάνει και κατάθεση χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ…



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved