Φουστέρ: «Ότι ονειρευόμουν με τον Ολυμπιακό»

Φουστέρ: «Ότι ονειρευόμουν με τον Ολυμπιακό»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του υποστήριξε πως τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός του έχει δώσει ότι ονειρευόταν ως ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ακόμα έκανε έναν μικρό… απολογισμό για τη φετινή σεζόν και την παρουσία των Πειραιωτών στην Ελλάδα αλλά και στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός παίρνει δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή;

«Όταν μια ομάδα στο τέλος της σεζόν παίζει το ποδόσφαιρο που παίζουμε εμείς, σε αυτούς τους υψηλούς ρυθμούς και με αυτή την αποτελεσματικότητα, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο γιατί είναι δίκαια πρωταθλήτρια. Κάναμε μια φανταστική σεζόν και ας μην κρυβόμαστε, έχουμε εξασφαλίσει τον τίτλο και το ευχαριστιόμαστε.

Είμαστε έτοιμοι για να πανηγυρίσουμε τα πάντα στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά μας τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο για να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το νταμπλ. Στην Ευρώπη παίξαμε τα χαρτιά μας και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι με την παρουσία μας και στο Champions League και στο Europa League παρά την πίκρα που μας άφησε ο τρόπος που αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια. Κάναμε περήφανους τους οπαδούς μας και αυτό φαίνεται συνεχώς από το χειροκρότημά τους».

Τι παραπάνω είχατε από τις υπόλοιπες ομάδες και αν έπαιζε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία, ποια θέση θα καταλάμβανε;

«Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι απ' όλες τις ελληνικές ομάδες και το δείξαμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω πού θα φτάναμε αν παίζαμε στην Πριμέρα της Ισπανίας, σίγουρα όμως δεν θα ήμασταν εύκολος αντίπαλος για κανέναν».

Ενδιαφέρον ουσιαστικά δεν έχουν οι εναπομείναντες αγωνιστικές. Εσείς πώς προετοιμάζεστε;

«Η ομάδα όταν κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο κατεβαίνει πάντα για να παίξει το ποδόσφαιρό της και να κερδίσει. Δεν κατεβαίνει για… διακοπές. Είμαστε επαγγελματίες. Σίγουρα η διαφορά που έχουμε από τον Παναθηναϊκό μας εφησυχάζει αλλά δεν θα μας προκαλέσει αδιαφορία σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια».

Με τον Αστέρα Τρίπολης χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να «καθαρίσετε» το παιχνίδι…

«Όταν είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά και κάνουμε γκολ κάποιες από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε, μπορώ να πω ότι και είκοσι ή τριάντα λεπτά εξαιρετικής απόδοσης από μέρους μας είναι αρκετά για να μας οδηγήσουν στη νίκη έναντι οποιασδήποτε ελληνικής ομάδας.

Νιώθουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι και θέλουμε να το δείχνουμε παίζοντας συνεχώς ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να έχεις την ίδια απόδοση σε κάθε αγώνα για ενενήντα λεπτά. Προσπαθούμε όσο περισσότερο είναι εφικτό ή επιτρεπτό, κάνοντας και την απαραίτητη διαχείριση δυνάμεων».

Μπροστά σας έχετε τον Παναιτωλικό. Μια ομάδα που στην έδρα της είναι ισχυρή…

«Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί την πορεία μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα πάμε στο… σπίτι του Παναιτωλικού για να κερδίσουμε. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου το συντομότερο και μακάρι αυτό να γίνει την Κυριακή.

Για μένα θα είναι ο δεύτερος τίτλος πρωταθλητή στα δύο χρόνια που είμαι στην Ελλάδα και καταλαβαίνετε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ολυμπιακός μου έχει δώσει ότι ονειρευόμουνα ως ποδοσφαιριστής και τους ευχαριστώ όλους».



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved