ΓΣ στις 25 Απριλίου για ΑΕΚ

ΓΣ στις 25 Απριλίου για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα κάνει Γενική Συνέλευση στις 25 Απριλίου όπου εκεί θα εκλεγεί και νέο Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ άλλων.

Η αναβολή της σημερινής ΓΣ της ΑΕΚ, έφερε Διοικητικό Συμβούλιο. Εκεί αποφασίστηκε ότι η Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 25 Απριλίου όπου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι και η εκλογή νέου ΔΣ, με τις εξελίξεις μέχρι τότε να είναι σημαντικές καθώς όλοι είναι σε αναμονή της κίνησης που κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συγκεκριμένα, τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

«ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -
ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ»
ΑΡ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Πάροδο Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα Αττικής, και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 25 Απριλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο, Σπάτα, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, σύμφωνα με το άρθρο 29 του Κ.Ν. 2190/20, καθώς και τα άρθρα 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, η Α' Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 09 Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., ενώ η Β΄ Επαναληπτική συνεδρίαση αυτής θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο την 23 Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ., προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με σκοπό την απόσβεση ζημιών, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.
2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού, με την επιφύλαξη του άρθρου 13α του νόμου 2190/1920.
3. Αποκλεισμός των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης κατά την ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
4. Τροποποίηση των άρθρων 13 παρ. 2 του καταστατικού σχετικά με την αποκλειστική αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης και 19 παρ. 1 του καταστατικού σχετικά με την εξαιρετική απαρτία και πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης.
5. Κωδικοποίηση του καταστατικού σε ενιαίο κείμενο.
6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Ενημέρωση επί τρεχόντων και επίκαιρων θεμάτων της εταιρείας και λήψη αποφάσεων. Διάφορα θέματα-Ανακοινώσεις-Εξουσιοδοτήσεις.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων τους, στο ταμείο της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία πραγματοποίησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Ανδρέας Δημητρέλος



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved