«Θετικοί για παραμονή Λίνο και Γκαρσία»

«Θετικοί για παραμονή Λίνο και Γκαρσία»

Θέλουν να παραμείνουν και μετά το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ οι Πάμπλο Γκαρσία και Μασιέλ Λίνο, όπως τόνισε ο μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, Διονύσης Γιαννόπουλος.

Ο εκπρόσωπος των δύο παικτών του «δικέφαλου» του βορρά, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», επισημαίνοντας πως θέλουν οι Γκαρσία και Λίνο να παραμείνουν στην Τούμπα. Παράλληλα, μίλησε και για ενδεχόμενες μεταγραφές των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος στον «Libero 107,4» για:

-το θέμα της ανανέωσης των Γκαρσία και Λίνο:

«Καλά κάνουν οι παίκτες και βοηθούν τις ομάδες, κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να συμπορευόμαστε. Αρκεί να αναγνωριστεί αυτό και φυσικά να υπάρχει συνέπεια στην τελική συμφωνία. Για τους δύο παίκτες είναι δεδομένο ότι οι προθέσεις του σωματείου είναι συζητήσει για να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο θέλουν και αυτοί. Δεν έχουμε μπει σε διαδικασία συζήτησης για το οικονομικό, όλα έχουν να κάνουν με το κατάλληλο τάιμινγκ. Ο ΠΑΟΚ τώρα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, γνωρίζει καλά η διοίκηση πότε θα κάτσουμε να το συζητήσουμε. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα μπούμε σε λεπτομέρειες μετά το Πάσχα. Όταν υπάρχει καλή διάθεση όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα».

-το αν τα χρήματα είναι κομβικό ζήτημα:

«Όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έχουν κάνει το χόμπι τους επάγγελμα αλλά παίζουν και για τα λεφτά. Βέβαα, δεν έπεσαν με αλεξίπτωτο στην χώρα να μην ξέρουν τι συμβαίνει. Σίγουρα ξέρουν, όταν θα κληθούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες θα γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση στην ομάδα. Έμμεσα το απάντησα. Ξέρουν και τα δύο παιδιά την κατάσταση που επικρατεί. Επαναλαμβάνω είναι σίγουρο ότι θα παίξει τον ρόλο του αλλά όλα θα ειπωθούν στην ώρα τους. Υπάρχει καλή διάθεση. Αν ο Πάμπλο γυρίσει στην πατρίδα του θα τον περιμένουν στον αεροδρόμιο, είναι το απωθημένο των ανθρώπων της Νασιονάλ. Όσον αφορά τον Λίνο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι, θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει με τον ΠΑΟΚ».

-το αν ο Λίνο δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στο οικονομικό από ότι ο Γκαρσία:

«Να μην το ξεχωρίσουμε. Ενδεχομένως να βγαίνει αυτό το συμπέρασμα επειδή ο Γκαρσία έκανε γενναία μείωση πριν από δύο χρόνια. Λειτούργησε υπέρ του σωματείου για αυτό ίσως να θεωρείται δεδομένο. Και οι δύο παίκτες, πάντως, και οι οικογένειες τους είναι καλά στην χώρα μας. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει μεγάλο ρόλο, μπορεί να επηρεάσει».

-την αγωνιστική κατάσταση του Πάμπλο Γκαρσία:

«Υπάρχει μεγάλη εμμονή στην χώρα μας να ασχολούμαστε με τις ηλικίες. Δεν ξέρει κάποιος πόσο χρονών είναι για παράδειγμα ο Γκίγκς στην Αγγλία. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, βιολογικά ο άνθρωπος έχει αλλάξει. Όταν ένας παίκτης στα 34 του δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού, εξωγηπεδικά προσέχει τον εαυτό του και έχει υποδομή πιστεύω ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Σημαντικό φυσικά είναι και ο ψυχισμός. Αν απομονώσουμε την φάση που ο Γκαρσία βάζει το γκολ στην Κέρκυρα και μετά το χαμόγελο του τα λέει όλα».

-το αν τους απασχόλησε σε κάποια φάση το οικονομικό:

«Ίσως επειδή ζουν καθημερινά και αυτοί εδώ, σε κάποια φάση να πέρασαν δύσκολα. Αυτό είναι ντόμινο ανάμεσα στους ξένους παίκτες. Μιλάνε μεταξύ τους. Κάποια στιγμή σας πληροφορώ την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα ανησυχούσαν για το τι θα γίνουν τα χρήματα τους, οι καταθέσεις τους. Αυτό παρέσυρε όλους τους αλλοδαπούς παίκτες και στο μπάσκετ».

-τις μεταγραφές γενικώς:

«Λέγεται ότι αν σου βγουν 4 στις 10 μεταγραφές είναι πετυχημένο ποσοστό. Μπορεί να μην είναι μόνο το αγωνιστικό τους ταλέντο που θα παίξει ρόλο, αλλά και το αν εγκλιματιστεί ένας ποδοσφαιριστής».

-το αν ξένοι παίκτες αρνούνται να έρθουν στην Ελλάδα:

«Ναι υπάρχει μια διστακτικότητα, πάντα όμως υπάρχουν παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα γιατί είναι ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θέλουν να παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

-το «φλερτ» ΠΑΟΚ-Λέαλ:

«Όταν κάτι δεν συζητείται έχει κλείσει. Αυτή την στιγμή έχει αγωνιστική υποχρέωση να πετύχει ο Εργοτέλης την σωτηρία του και από εκεί και πέρα θα το δούμε το καλοκαίρι».



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved