Θύρα 4: «Κάποιοι διαμορφώνουν αρνητική εικόνα για τον Μπόλονι»

Θύρα 4: «Κάποιοι διαμορφώνουν αρνητική εικόνα για τον Μπόλονι»

Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Λάζλο Μπόλονι, εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ, Θύρα 4.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Κέρκυρα με 4-0, όμως και πάλι ο Μπόλονι είναι στο στόχαστρο. Αντί όλος ο σύλλογος να είναι «στο πόδι» εξαιτίας της συμπεριφοράς που τυγχάνει ο προπονητής μας, δημιουργείται και πάλι θέμα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Ο Ρουμάνος δεν είχε ποτέ την απόλυτη στήριξη της ασπρόμαυρης οικογένειας και συχνά μάλιστα αποτελεί στόχο των δημοσιογράφων. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι ο Μπόλονι ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε μια ταραγμένη εποχή όπου τα «καβουράκια» των υποψηφίων μεγαλοεπενδυτών έκαναν παρέλαση στην Τούμπα (με τις γνωστές μετέπειτα συνέπειες). Χωρίς ιδιαίτερη ενίσχυση έφτιαξε μια ομάδα αξιόλογη που επιτέλους παίζει ποδόσφαιρο ποιότητας – κάτι που χρόνια είχαμε να δούμε στην Τούμπα – με επιθετικό προσανατολισμό. Θυμίζουμε επίσης ότι τον Ιανουάριο κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση μετά την αποδυνάμωση της ομάδας εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργήθηκαν. Παρ’ όλα αυτά δεν παραπονέθηκε και δούλεψε με το υπάρχον υλικό: με ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από συνεχόμενα παιχνίδια και άλλους ταλαντούχους, όμως εντελώς άπειρους.

Ίσως τα αποτελέσματα για κάποιους να κρίνονται αποτυχημένα όμως θα πρέπει να αναλογιστούν τα όπλα που είχαν στη διάθεσή τους οι προκάτοχοί του και κυρίως ο νυν προπονητής της εθνικής Ελλάδος – ο οποίος εικάζουμε πως εάν καθόταν σήμερα στον πάγκο της ομάδας μας θα μιλούσε και πάλι για σαρδέλες. Για εμάς, όσο σημαντική είναι η διοικητική σταθερότητα άλλο τόσο σημαντική είναι και η σταθερότητα στον πάγκο. Ο Μπόλονι είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προπονητής. Σε πρώτη φάση μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League ενώ αν παραμείνει και συνεχίσει το έργο του μπορεί να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα. Αν βέβαια επιθυμία του είναι να αποχωρήσει κανείς δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αφήσουμε τον προπονητή και τη διοίκηση να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ας σταματήσουν οι γύρω από την ομάδα να προσπαθούν να διαμορφώσουν αρνητική εικόνα για τον Μπόλονι. Και αναφερόμαστε κυρίως σε κάποιους ξερόλες δημοσιογράφους, τους οποίους ο Ρουμάνος μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει δέκα φορές την ημέρα…

Υ.Γ. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Ανδρεάδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved