«Διπλό» παραμονής

«Διπλό» παραμονής

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στη Superleague πέτυχε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αντίθετα, η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και δείχνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να διατηρηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Για ακόμη μια φορά δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και δεν σκόραρε, συνεχίζοντας να παραμένει με μόλις 6 γκολ σε 12 ματς στην Τρίπολη.

Φοβισμένες παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Μπορεί ο Αστέρας να είχε καλύτερη οργάνωση και να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Από μια καλή φάση είχαν στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες. Την αρχή έκαναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στο 16’ βρέθηκαν τετ α τετ με τον Ουντότζι, ενώ στο 39’ ήταν η σειρά της Κέρκυρας να φανεί απειλητική με κεφαλιά του Μακρή.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με δύο καλές στιγμές του Μπαστία στο 53’ και το 56’. Οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν για να φτάσουν στο γκολ, αφήνοντας κενούς χώρους στην άμυνά τους.

Η Κέρκυρα έπαιξε με έξυπνο τρόπο, περίμενε στα καρέ της τον αντίπαλο και προσπαθούσε να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 67’, ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ντεγκρά.

Μάλιστα, ο Ιωάννου σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και άφησε την ομάδα του να παίζει με 10 παίκτες. Ο Επστάιν ανέλαβε στο 70’ να εκτελέσει το πέναλτι και έβαλε μπροστά στο σκορ την Κέρκυρα.

Αυτό το γκολ «έκοψε» τα πόδια των παικτών του Αστέρα, ενώ ανέβασε την ψυχολογία αυτών της Κέρκυρας, η οποία στο 75’ διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Καλαντζή και έφυγε από την Τρίπολη με ένα πολύτιμο «διπλό», παρά το γεγονός ότι για περισσότερα από 20 λεπτά έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Θυμηθείτε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό πατώντας ΕΔΩ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved