Τσουκάνης: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη»

Τσουκάνης: «Έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη»


Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της φανέλας του Άρη δήλωσε ο Στέλιος Τσουκάνης, ο οποίος δεν παρέλειψε να υποσχεθεί πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν μια θέση στα play off.

«Είμαι έτοιμος. Γι' αυτό έκανα το βήμα αυτό στην καριέρα μου. Αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στην ομάδα και να κάνω ό,τι μου ζητηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο νεαρός άσος των «κίτρινων» μιλώντας στο Europe 1, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο στον οποίο «λαχτάρισε», στην οπισθοχώρηση του από την επίθεση στην άμυνα, στο «κράμα» νέων και έμπειρων ποδοσφαιριστών του Άρη, αλλά και στη μάχη των play off.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Τσουκάνη:

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Λαχτάρησα αρκετά αλλά ευτυχώς το παιχνίδι είχε αίσιο τέλος για μας. Μπήκαμε καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά από μια στιγμή αδράνειας το σκορ έγινε 1-1.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος πέτυχε το 1-2 όμως μετά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι με τη βοήθεια και του κόσμου. Ήταν πολύ εντυπωσιακή η παρουσία του και είναι πολύ ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο μέσα από το γήπεδο. Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι η βοήθειά του».

Για τη φάση που ο Πανιώνιος έκανε το 1-2: «Όταν παίζεις στην έδρα σου και γίνεται το 1-2 τα πόδια βαραίνουν. Ωστόσο γι' αυτό ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και σε τέτοιες περιπτώσεις ξεχωρίζουν οι μεγάλοι παίκτες. Κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα. Πριν την επίτευξη του γκολ προσπάθησα να γλιτώσω το κόρνερ για να φύγει μπροστά η ομάδα. Γλίστρησα και δεν μπόρεσα να σηκωθώ. Θα πρέπει πάντως να τονίσω ότι ήταν καθοριστική η επέμβαση του Καζναφέρη στο 1-2 γιατί αν γινόταν το 1-3 τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα».

Για το αν υπήρξε άγχος στις τάξεις των παικτών μετά το 1-2: «Παίζοντας με ψυχή και πάθος κι έχοντας πίστη προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτό έπρεπε να κάνουμε. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να μένεις πίσω στο σκορ αλλά είχαμε περίπου μισή ώρα για να το γυρίσουμε και τα καταφέραμε».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος να καθιερωθεί στον Άρη: «Είμαι έτοιμος. Γι' αυτό έκανα το βήμα αυτό στην καριέρα μου. Για να αποκτήσω εμπειρίες και να πάρω αγωνιστικά λεπτά. Θα με βοηθήσουν σ' αυτό και οι εμπειρίες που είχα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».

Για το πως ήρθε στον Άρη: «Δοκιμάστηκα για 15 μέρες από τον Σάκη Τσιώλη στο Καρπενήσι όπου προετοιμάστηκε η ομάδα. Ο Άρης με απέκτησε ως ελεύθερο παίκτη γιατί είχε λήξει το συμβόλαιο μου με την Επανομή».

Για το ποια είναι η θέση του: «Στην Επανομή αγωνιζόμουν χαφ και ο προπονητής με χρησιμοποιούσε στις τρεις θέσεις πίσω από τους φορ. Αλλά στο παρελθόν είχα παίξει και μπακ. Τη δουλεύω τη θέση και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου για να τα καταφέρω. Είναι η θέση που μου ταιριάζει αλλά αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στην ομάδα και να κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Για την επικοινωνία που είχαν οι παίκτες του Άρη με τον τραυματία Νίκο Λαζαρίδη πριν και μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Επικοινωνήσαμε με τον Νίκο πριν το παιχνίδι. Μίλησε με πολλούς παίκτες και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» και νίκη στον αγώνα με τον Πανιώνιο.  Θέλαμε να δούμε και πως είναι στην υγεία του και χαρήκαμε όταν μας είπε πως ήταν καλά».

Για το «κράμα» νέων αλλά έμπειρων παικτών που υπάρχει στον φετινό Άρη: «Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες, Έλληνες και ξένοι μας βοηθούν και κερδίζουμε εμπειρίες. Προσπαθούν να μας μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τα πάμε όσο δυνατόν καλύτερα. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Θα δώσουμε τα πάντα για να παίξουμε στα play off. Ξέρουμε πως δεν εξαρτάται μόνο από μας αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δικαιωθούμε στο τέλος. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε στα play off. Υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση και δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός στην ομάδα».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο του Άρη: «Θέλουμε να είναι κοντά μας, να βοηθά την ομάδα και όλοι μαζί να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο. Να στηρίξει τα νέα παιδιά, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο Άρης έχει όλο το μέλλον δικό του και με σκληρή δουλειά θέλουμε να είναι ο Άρης ψηλά».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved