Κωνσταντίνου: «Δεν έχει παρακάτω…»

Κωνσταντίνου: «Δεν έχει παρακάτω…»

Νέα κραυγή αγωνίας του Βασίλη Κωνσταντίνου, σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού, με τον άλλοτε άσο του «τριφυλλιού» να τοποθετείται για την δραματική κατάσταση που επικρατεί και να ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση, παρά την κίνηση που έγινε από τον ίδιο και τους άλλους παλαίμαχους!

Τον δικό του… αγώνα δίνει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και να σώσει το «καράβι», έστω και την τελευταία στιγμή! Φυσικά, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από τα σημερινά (27/03) λεγόμενα του σε ραδιοφωνικό σταθμό…

Εκεί όπου το πρώην, πλέον, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των «πράσινων» και πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, επανέλαβε την ανάγκη δραστηριοποίησης των μετόχων της ΠΑΕ, ενώ ξεκαθάρισε ότι ούτε έχει την πρόθεση αλλά ούτε και μπορεί να ασκήσει αυτός διοίκηση!

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στην διορία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και στο τι πιστεύει ότι θα απαντήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:

Την ανακοίνωση του συλλόγου παλαιμάχων με την οποία ζητούν τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη: «Σήμερα θα ζητήσουμε από τον κ. Βαρδινογιάννη να μας παραχωρήσει τις μετοχές με επιστολή. Αν μας φωνάξει και πάμε και τα βρούμε νομικά, δεν έχουμε παρά να πάρουμε τις μετοχές και μετά να απευθυνθούμε στους άλλους μετόχους, ώστε να σχηματιστεί διοίκηση. Εμείς κάνουμε αυτή την κίνηση γιατί ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο τέρμα και δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Ελπίζω με τη βοήθεια τη δική μας ο Παναθηναϊκός να βγει από το τέρμα. Πιστεύουμε πως μετά την κίνησή μας θα ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι και θα βρουν λύση».

Τις προθέσεις των παλαιμάχων: «Ξέρουμε ότι το πρόβλημα στους άλλους μετόχους είναι το 54,7% του κ. Βαρδινογιάννη. Ζητάμε αυτό το ποσοστό από τον κ. Βαρδινογιάννη και μετά θα απευθυνθούμε στους άλλους μετόχους για να διοικήσουν και να τρέξουν την ομάδα. Ο τρόπος με τον οποίο εμείς θέλουμε να διοικηθεί ο Παναθηναϊκός δεν είναι από μας. Δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις, ούτε την ικανότητα, ούτε τα διοικητικά να πάρουμε το 54,7% και να τρέξουμε την ΠΑΕ διοικητικά. Αν το πρόβλημα είναι ο κ. Βαρδινογιάννης και η ΓΗΠΕΛ, να πάρουμε εμείς τις μετοχές και μετά οι υπόλοιποι να βγάλουν ΔΣ γιατί η ομάδα έχει πρόβλημα λειτουργίας και πρέπει κάπως να προχωρήσει. Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιοι στο ΔΣ, αλλά ο Παναθηναϊκός. Το νομικό κομμάτι θα το βρούμε. Δεν είμαστε νομικοί, αλλά θα βάλουμε δικηγόρους για να είμαστε εξασφαλισμένοι ότι δεν θα μας πάνε στα δικαστήρια και δεν θα πάμε φυλακή. Δεν θέλουμε να διοικήσουμε, αλλά να ευαισθητοποιήσουμε τους μετόχους για να αναλάβουν τις ευθύνες απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του».

Την εκτίμησή του για την απάντηση της πλευράς Βαρδινογιάννη: «Δεν είπα ποτέ ότι πιστεύω ότι θα απαντήσει θετικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Εμείς κάναμε μία πρόταση για να ευαισθητοποιηθούν οι μέτοχοι και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, είτε οι ίδιοι, είτε οι δικηγόροι τους, για να βρεθεί μία λύση».

Την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τη διορία της UEFA: «Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε ή όχι. Το σίγουρο είναι όμως ότι από χθες έπρεπε να είχαν ευαισθητοποιηθεί κάποιοι άνθρωποι. Ο κ. Βγενόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα επαναφέρει το 1,7 εκατ. ευρώ μόλις σχηματιστεί νέο ΔΣ. Πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει και ο κ. Πολέμης με το δικό του δάνειο, ενώ το ίδιο θα πράξουν και οι άλλοι όσοι είχαν πει πως θα το κάνουν. Αν μαζευτούν αυτά τα χρήματα, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα. Ξέχωρα όμως από την αδειοδότηση για την Ευρώπη, υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να πάρουν μισθούς και δώρο Πάσχα, που ζουν από αυτή τη δουλειά και πρέπει να πληρωθούν. Μέχρι να παραιτηθεί το ΔΣ υπήρχαν τα χρήματα για την αδειοδότηση».



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved