Καζίμ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Καζίμ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη νέα αγωνιστική σεζόν εξέφρασε ο Καζίμ Ρίτσαρντς, χαρακτηρίζοντας την Αθήνα ως το Μαϊάμι της Ευρώπης!

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα ήθελα να μείνω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», όπου δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στις εντυπώσεις του από τη χώρα μας, στα μελλοντικά σχέδιά του, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον «παθιασμένο με την ομάδα» Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον... Μπομπ Μάρλεϊ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καζίμ Ρίτσαρντς:

-Πώς περνάει στην Ελλάδα:

«Ναι φυσικά περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα. Όταν η ομάδα σου κερδίζει όλα είναι απλά. Η Ελλάδα είναι μια πάρα πολύ ωραία χώρα και εγώ και η οικογένειά μου αισθανόμαστε πάρα πολύ καλά εδώ».

-Ποιες εντυπώσεις έχει τους πρώτους μήνες διαμονής του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Πιστεύει ότι έκανε σωστή επιλογή;

«Μια από τις φράσεις του ειδώλου μου του Μπομπ Μάρλεϊ είναι να μην κρίνεις κάποιον μέχρι να βρεθείς εσύ στη θέση του.  Ήρθα εδώ με το μυαλό μου ανοικτό. Όλοι ξέρουν ότι η Αθήνα είναι ένας πανέμορφος τόπος, σαν το Μαϊάμι της Ευρώπης. Φυσικά δεν είμαι τρελός. Βλέπω ειδήσεις και γνώριζα και από πριν για την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα. Παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να έρθω. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν νομίζω ότι έχω κάνει λάθος επιλογή. Περνάω πολύ καλά. Η ομάδα κερδίζει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα. Χθες οι οπαδοί είδαν μέσα σε 20 λεπτά τι μπορώ να κάνω και είμαι αρκετά χαρούμενος. Και από τους ανθρώπους που έχω και στο περιβάλλον μου καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο για εμένα».

-Είχε δηλώσει ότι ο στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου:

«Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος. Και μετά αυτό που είδα στα αποδυτήρια με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι κάτι το καταπληκτικό. Στο χθεσινό παιχνίδι ο κόσμος έμενε στις κερκίδες και ήθελε να βγούμε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Όπως είχα πει ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα.  Έχω παίξει απέναντι στον ΠΑΟΚ, απέναντι στην ΑΕΚ, σκόραρα και με τον ΟΦΗ. Εκείνο το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς γιατί σε αυτή την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός έφερε το κακό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ και εκεί – ουσιαστικά - ανατράπηκαν όλα. Οπότε είμαι ικανοποιημένος που βοήθησε την ομάδα».

-Η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες:

«Έχουμε έναν πρόεδρο ο οποίος είναι παθιασμένος πολύ με την ομάδα του. Πολλές ομάδες έχουν προέδρους που είναι επιχειρηματίες αλλά το να έχει μια ομάδα πρόεδρο έναν άνθρωπο που να είναι φίλαθλος της ομάδα να παθιάζεται με αυτή, να δίνει τα πάντα για την ομάδα του και να θέλει να τη βλέπει ψηλά, πραγματικά μέσα από την καρδιά του, είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα το συναντήσεις. Δεν είναι συχνό φαινόμενο και έχω βρεθεί ήδη σε δύο μεγάλες ομάδες στο παρελθόν που δεν υπήρχε αυτό».

-Θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό;

«Υπάρχει μια οψιόν στο συμβόλαιό μου. Αλλά από εκεί και πέρα είναι κάτι που θέλει να συζητηθεί και να δουν και οι δύο πλευρές εάν μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και θα ήθελα να μείνω. Αλλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά. Μπορεί ο Ολυμπιακός να αλλάξει γνώμη, μπορεί να συμβεί κάτι και να μην μπορώ να μείνω εγώ. Εγώ θέλω να συγκεντρωθώ στον τίτλο».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved