Πέντε «γάμοι» και δύο «κηδείες» στην ουρά της Super League!

Πέντε «γάμοι» και δύο «κηδείες» στην ουρά της Super League!

Πρωτάθλημα χωρίς καρδιοχτύπι και θρίλερ στο φινάλε για τις ομάδες που θα πάρουν το δρόμο χωρίς γυρισμό δεν γίνεται. Από σασπένς στην ουρά, άλλο τίποτα και στην φετινή παράσταση της Super League. Τύφλα να΄χει, ο... Αλφρεντ Χίτσκοκ!

Τα... γραμμάτια των εξ αναβολής αγώνων τακτοποιήθηκαν και πλέον απομένουν τέσσερις αγώνες για το πέσιμο της καρό σημαίας. Τότε, που σύμφωνα με τους Αμερικανούς, θα βγει καμαρωτή - καμαρωτή και θα τραγουδήσει η… χοντρή!

Αυτό που μένει να δούμε, είναι σε ποιες ομάδες η κυρία θα πει χαρμόσυνα τραγούδια σαν να βρίσκεται σε γάμο και σε ποιες… μοιρολόγια! Διότι στην προκειμένη περίπτωση, δεν κολλάει γάντι αυτό που λέει ο λαός, «όλοι οι καλοί χωράνε». Σε αυτό το... τρένο δεν χωράνει όλοι.

Δύο από τις επτά ομάδες που συμμετέχουν στο… Survivor της Super League, θα κουνήσουν μαντήλι στην «μεγάλη κατηγορία» και θα αποχωρήσουν με δυσμενή μετάθεση για... εκεί- εκεί στην Football League.

Η Δόξα Δράμας παρέδωσε σώμα και πνεύμα, ενώ ο ΟΦΗ με τους 33 βαθμούς στο κοντέρ θα έκανε ακόμη και τον «μετρ» των σεναρίων θρίλερ Αλφρεντ Χίτσκοκ να σκίζει τα πτυχία του για την παραμονή των Κρητικών στην Super League.

Συνεπώς, απομένουν ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος, ο Εργοτέλης ο Παναιτωλικός και η Κέρκυρα να παίρνουν μέρος στην «καυτή» παρτίδα της παραμονής.

To Οnsports έκατσε στο τραπέζι και… αναλύει τα επόμενα φύλλα τους.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο καλύτερος του… χωριού

Με 30 βαθμούς στο σακούλι βρίσκεται στην πλεονεκτικότερη θέση έναντι των υπολοίπων «μνηστήρων» της παραμονής. Υποδέχεται Ξάνθη και ΠΑΟΚ και έστω και εάν τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα γίνουν στις επτά το απόγευμα και με τηλεοπτική κάλυψη και όχι στις τρεις το μεσημέρι χωρίς live τηλεοπτική μετάδοση(για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) διαθέτει το μέταλλο και το... dna να πάρει μία τουλάχιστον νίκη και να καθαρίσει την… μπουγάδα. Αντε και του χρόνου!

ΞΑΝΘΗ

Η θεωρία και η πράξη

Θεωρητικά κερδίζει την Δόξα Δράμας την επόμενη αγωνιστική μέσα στο σπίτι και ουσιαστικά αγκαλιάζει την παραμονή. Ελα όμως που με οκτώ ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, η ακριτική ομάδα δείχνει ικανή να πάθει ζημιά ακόμη και από την ομάδα Νέων σε οικογενειακό διπλό στα Πηγάδια! Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για «τρίποντο» - εφόσον υπάρχει στραβοπάτημα κόντρα στην αδιάφορη Δόξα – παρουσιάζεται στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η... Παναγιά και η ανηφόρα!

Εάν απέφευγε την «αυτοκτονία» στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα έκανε πρόωρο Πάσχα! Η Παναγιά όμως θέλει να ταλαιπωρήσει και άλλο τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους παίκτες του, για να επικαλεστούμε την χαρακτηριστική ατάκα του τεχνικού του ΠΑΣ και η αγωνία δεν εγκαταλείπει την ομάδα της Ηπείρου. Δύσκολο πρόγραμμα με επισκέψεις σε Τούμπα και «Γεντί Κουλέ» πιο βατό μοιάζει το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, παρά με τον διαφαινόμενο πρωταθλητή και αδιάφορο Ολυμπιακό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τετράποντο στην «πλατεία»

Νιώθει ασφαλής έχοντας δύο παιχνίδια των... κυβικών του μέσα στην Νέα Σμύρνη με αντιπάλους Λεβαδειακό και Ξάνθη. Θέλει τουλάχιστον 4 βαθμούς στην «πλατεία» για να πάει στους 33 και ότι μαζέψει σε ΟΑΚΑ(με Παναθηναϊκό) και Τρίπολη στο φινάλε εάν και εφόσον χρειαστεί.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Οι επόμενοι... Γιαλούσηδες!

Ο… «Αγιος Γιαλούσης» το έκανε το θαύμα του ανήμερα του εορτασμού του Ευαγγελισμού στα Γιάννενα, ωστόσο θα χρειαστούν και άλλα. Οι σύντεκνοι θέλουν πάση θυσία μία τουλάχιστον νίκη στο Παγκρήτιο στα ραντεβού με Ατρόμητο και Λεβαδειακό, θεωρώντας δεδομένο το +3 από την επίσκεψή στο Καυτανζόγλειο για το ματς με την υποβιβασμένη και αδιάφορη Δόξα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το… βουνό και η υπέρβαση.

Μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα, αλλά στο Αγρίνιο μετράνε και -4 βαθμούς από τον «Αγιαξ». Δύο νίκες δεν φτάνουν με τίποτα, ακόμη και εάν η έδρα μετατραπεί σε απόρθητο κάστρο στα ματς με Ολυμπιακό και Αρη. Χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και εάν μείνει όρθιος μέχρι το φινάλε, ενδεχομένως και την υπέρβαση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΚΕΡΚΥΡΑ

Η…παντελονάτη παραμονή

Εάν έχει τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα να μαζέψει τα κομμάτια της, να πετάξει ΑΕΚ και ΟΦΗ στην θάλασσα του Ιονίου και να στήσει σημεία σε Καραϊσκάκη ή «Κλεάνθης Βικελίδης», θα΄χει κερδίσει την πιο…παντελονάτη παραμονή των τελευταίων ετών. Πόσοι άραγε το πιστεύουν στην κόμισσα;

 

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

27η

28η

29η

30η

Λεβαδειακός

30

Πανιώνιος *

Ξάνθη

Εργοτέλης *

ΠΑΟΚ

Ξάνθη

29

Δόξα Δρ.

Λεβαδειακός (*)

Πανιώνιος (*)

Εργοτέλης

ΠΑΣ Γιάννινα

29

ΠΑΟΚ *

ΑΕΚ

Ολυμπιακός

ΟΦΗ *

Πανιώνιος

29

Λεβαδειακός

Παναθηναϊκός *

Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης*

Εργοτέλης

27

Ατρόμητος

Δόξα Δράμας *

Λεβαδειακός

Ξάνθη *

Παναιτωλικός

25

Ολυμπιακός

ΟΦΗ *

Αρης

Παναθηναϊκός *

Κέρκυρα

24

ΑΕΚ

Ολυμπιακός *

ΟΦΗ

Αρης (*)

 Με (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες.



ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved