Γιάννου: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα play offs»

Γιάννου: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα play offs»

Ψηλά τον πήχη έβαλε ο Απόστολος Γιάννου ενόψει της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στα play offs της Super League, καθώς τόνισε πως στόχος είναι η πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν όλοι σοβαροί. Θέλαμε πολύ τη νίκη και νομίζω ότι φάνηκε αυτό. Όταν πετυχαίνεις τέσσερα γκολ, ευχαριστιέσαι πιο πολύ το ματς. Ξέραμε ότι σε κάποια παιχνίδια δεν μπαίναμε καλά από την αρχή. Είχαμε στο μυαλό μας, να μπούμε από το ξεκίνημα δυνατά και αυτό κάναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και αυτό έφερε τα τέσσερα γκολ», είπε στο «Libero 107,4» για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας ο Απόστολος Γιάννου.

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ ασχολείται με άλλα αποτελέσματα, είπε: «Δεν συζητήσαμε κάτι τέτοιο. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας στόχο, που ήταν η νίκη. Δεν κοιτάξαμε τι έγινε στα άλλα ματς», ενώ για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο καλός, όσο δείχνει το 4-0, τόνισε: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Όταν σκοράρεις γρήγορα, ανοίγεται ο αντίπαλος και έτσι φτάσαμε στη νίκη πιο εύκολα».

Για τις διαφορές που υπήρχαν σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, είπε: «Το ξεκίνημα. Στα πρώτα 20 λεπτά, θέλαμε να μπούμε δυνατά. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, δε ρίξαμε το ρυθμό και σκοράραμε και άλλα τέρματα. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, είτε είναι 0-0, είναι 2-0», ενώ για το γκολ του Πάμπλο Γκαρσία, τόνισε: «Πάντα είναι έκπληξη ένα τέτοιο γκολ. Είναι σπάνιο ένα τέτοιο γκολ. Ξέρουμε ότι το προσπαθεί ο Πάμπλο και του βγήκε αυτήν τη φορά».

Όσον αφορά στη δική του εμφάνιση, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος. Έπαιξα σε διαφορετική θέση από ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Χρειάστηκε να κάνω και άλλα πράγματα από το να σκοράρω. Μου βγήκε, αλλά πρέπει να συνεχίσω έτσι».

Σε ερώτηση για το λόγο που ήταν εκτός αποστολής στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Δεν το συζήτησα».

Μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας του, είπε: «Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας στην Τούμπα. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Ελπίζω την Κυριακή να έρθει και να μας βοηθήσει», ενώ για το στόχο του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η θέση στην πεντάδα δεν νομίζω πως είναι εξασφαλισμένη ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, σοβαροί και να παίρνουμε νίκες. Να δουλεύουμε καθημερινά και να είμαστε φορμαρισμένοι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε στα play offs. Εννοείται πως ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση στα play offs. Θέλουμε από τώρα και αυτό ζητήσαμε και χθες, να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα στα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες και μπορούμε αν το κάνουμε».

Αναφορικά με το δικό του απολογισμό, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Θέλω δουλειά γιατί δεν είναι εύκολο από τη μία μέρα στην άλλη να παίζεις στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα εντός και τα εκτός παιχνίδι, υποστήριξε: «Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Δε μπαίνουμε τόσο καλά στα παιχνίδια στην Τούμπα και μας έχει στοιχίσει. Στα εκτός έδρας ξεκινάμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην Τούμπα και πιστεύω θα το κάνουμε από εδώ και πέρα. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, αλλά δεν υπάρχει εξήγηση».



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved