«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα… βήμα για την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν, παρά τα επτά γκολ που πέτυχαν επί του Αστέρα Τρίπολης, χαμηλούς τόνους...

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ήταν… καταιγιστικοί και πέτυχαν έξι τέρματα.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο από το «συγκρότημα» του Σάκη Τσιώλη, ωστόσο στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ανέβασαν στο… φουλ τις «μηχανές» και έφτασαν στην ανατροπή με εμφατικό τρόπο, δίνοντας μία από τις καλύτερες… παραστάσεις μπροστά στο κοινό τους. Μάλιστα, η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στην «επανάληψη» έφερε ως… αποτέλεσμα την αποθέωση των Πρωταθλητών Ελλάδας από τους οπαδούς, οι οποίοι για περίπου μισή ώρα έμειναν στις θέσεις τους, ζητώντας… επιτακτικά την επιστροφή των πρωταγωνιστών για να αποχωρήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν… υποδειγματικά από τη στιγμή που έμειναν πίσω με 2-0 στο 16’ και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, έφτασαν στην μείωση του σκορ (2-1) με το πέναλτι του Μιραλάς. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του «τσινγκούρι» να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην ανατροπή, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όπου στην πρώτη ουσιαστική απειλή μπροστά στην εστία του Μπαντή, ήρθε η ισοφάριση με τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Από εκεί και πέρα, η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε ολοκληρωτικά υπέρ των «ερυθρόλευκων». Η ψυχολογία των γηπεδούχων ήταν στο ζενίθ, εν αντιθέσει με αυτή των φιλοξενούμενων που είχε… ακουμπήσει το ναδίρ, μια και έβλεπαν το πλεονέκτημα που είχαν αποκτήσει στην αρχή του αγώνα, να πηγαίνει… στράφι μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ειδικά όταν ο Κέβιν Μιραλάς στο 51’ έβαλε μπροστά στο σκορ (3-2) τους Πειραιώτες, ήρθε η… κατάρρευση για τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Τρίπολης.

Ωστόσο, ακόμα και τότε, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σήκωσαν το πόδι από το… γκάζι και σε ρυθμούς… προπόνησης έφτασε στο εμφατικό 7-2, το οποίο έφερε ακόμα πιο κοντά στον Πειραιά το φετινό πρωτάθλημα. Τόσο κοντά και συνάμα τόσο… μακριά, αφού από την στιγμή που ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ουδείς στο «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων» δείχνει… διάθεση να… χαλαρώσει.

«Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό», είναι το… σύνθημα που βγαίνει από τα… χείλη των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Άλλωστε, άπαντες εμφανίζονται… υπομονετικοί, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, καθώς σε περίπτωση που οι Πειραιώτες επικρατήσουν στο επόμενο ματς του φετινού… μαραθωνίου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, θα ξεκινήσουν τις ετοιμασίες για τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Super League.



Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved