Ιερολοχίτες: «Χρόνια μας πολλά, ευχή και υπόσχεση…»

Ιερολοχίτες: «Χρόνια μας πολλά, ευχή και υπόσχεση…»

Ευχή και… υπόσχεση ο Άρης να ζήσει χρόνια πολλά έδωσαν, με αφορμή τα 98α γενέθλια του Άρη, οι οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων» «Ιερολοχίτες».

«Σήμερα συμπληρώνονται 98 χρόνια «Θεΐλας», 98 χρόνια ζωής με νόημα για εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Ιδέας του Άρη. Χρόνια δόξας και μεγαλείου που μπόλιασαν γενιές οπαδών με αξιοπρέπεια, περηφάνια, ανεξαρτησία, μαχητικότητα και αφοσίωση», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των οπαδών, η οποία δεν αφήνει ασχολίαστη και τη σημερινή κατάσταση στον σύλλογο, καταλήγοντας:

«Έχουμε (ακόμα) το Σύλλογο στα χέρια μας. Και δε θα αργήσει η ώρα που ο λαός του Άρη θα ανατρέψει αυτήν την κατάσταση. Το δικαιούται και το οφείλει. Γιατί πλέον η υπομονή δεν είναι διαχειρίσιμη»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«2327 χρόνια ιστορίας…
συμπληρώνει φέτος η Θεσσαλονίκη. Μια πόλη που ιδρύθηκε ταπεινά και αποτέλεσε λίκνο πολιτισμού των Βαλκανίων (και όχι μόνο) για πολλούς αιώνες. Έζησε πολλούς κατακτητές, πολλές κυριαρχίες αλλά και επαναστάσεις και αιματοχυσίες, αλλά όλα αυτά κάθε άλλο παρά εμπόδισαν την ακμάζουσα πορεία της στο χρόνο. Αντίθετα, συνέβαλαν στο πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα και δε θα μπορούσε να υπάρχει καταλληλότερος τόπος ίδρυσης για το μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο, τον ΑΡΗ μας, τον απόλυτο εκφραστή και μοναδικό μεταδότη, σε όλο το σύμπαν, της Αιώνιας Ιδέας. Και πέρασαν 2327 χρόνια ώστε να φτάσει φέτος να γιορτάζει

98 χρόνια ως Πόλη του ΘΕΟΥ...
Σήμερα συμπληρώνονται 98 χρόνια «Θεΐλας», 98 χρόνια ζωής με νόημα για εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Ιδέας του ΑΡΗ. Χρόνια δόξας και μεγαλείου που μπόλιασαν γενιές οπαδών με αξιοπρέπεια, περηφάνια, ανεξαρτησία, μαχητικότητα και αφοσίωση. Αυτό το πνεύμα, αυτό το φρόνημα του λαού ήταν που οδήγησε το Σύλλογο στην ανάκαμψη όταν ήρθαν τα δύσκολα. Και αυτό θα κάνει και στο μέλλον. Στο άμεσο μέλλον.

Δυο χρόνια πριν τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας του. Όλα τα τμήματα του Συλλόγου ζούνε την αβεβαιότητα για το μέλλον τους. Μια κατάσταση για την οποία ευθύνεται κυρίως η ανεπάρκεια των διοικήσεων των τελευταίων 7-8 χρόνων και δευτερευόντως η επανάπαυση του κόσμου που πίστεψε (γιατί το είχε ανάγκη) στις υποσχέσεις. Η οικονομική κρίση των τελευταίων 2-3 ετών, η οποία παρουσιάζεται ως δικαιολογία, απλά βοήθησε να αναδειχτεί η πολυετής κακοδιαχείριση και το ψέμα. Προβλήματα έχουν και «άλλοι», αλλά «οι άλλοι δεν είναι σαν εμάς» και ΕΜΕΙΣ έχουμε (ακόμα) το Σύλλογο στα χέρια ΜΑΣ. Και δε θα αργήσει η ώρα που ο λαός του ΑΡΗ θα ανατρέψει αυτήν την κατάσταση. Το δικαιούται και το οφείλει. Γιατί πλέον η υπομονή δεν είναι διαχειρίσιμη.

Χρόνια μας πολλά...
Ευχή και ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

42 χρόνια... ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970»



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved