Μιραλάς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας!»

Μιραλάς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας!»

Πανευτυχής ήταν, όπως είναι φυσικό, ο Κέβιν Μιραλάς μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τα τέσσερα προσωπικά του τέρματα επί των Αρκάδων.

Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του καρέ τερμάτων, κάτι που τον χαροποίησε – όπως παραδέχτηκε ο ίδιος – ιδιαίτερα, ενώ αφιέρωσε τα γκολ του στην οικογένειά του και σε όλους τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που στηρίζουν διαρκώς την ομάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του MVP της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, Κέβιν Μιραλάς:

«Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω τέσσερα γκολ, είμαι πολύ ευχαριστημένος κι επειδή είμαι πλέον πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι κέρδισε για μία ακόμα φορά η ομάδα…

Μένουν κι άλλα παιχνίδια, το σημαντικό είναι να πηγαίνουμε καλά, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η ομάδα συνολικά…

Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει με τα παιδιά, ότι δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες και σήμερα πράγματι καταφέραμε να παίξουμε καλά και να κάνουμε πολλά γκολ. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα, η οποία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν κλείνεται κι αυτό είναι πολύ καλό για μένα (σ.σ. γέλια)…

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας τους φιλάθλους μας, είναι πολύ σημαντικό το ότι αυτοί οι άνθρωποι εν μέσω οικονομικής κρίσης να μας στηρίζουν γεμίζοντας διαρκώς το γήπεδο μας. Τους ευχαριστώ πολύ!

Τα τέσσερα γκολ μου θέλω να τα αφιερώσω πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους που με στηρίζουν, στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου και βέβαια σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού…».

 

Κατά την απονομή του βραβείου MVP, εξάλλου, ο Κέβιν Μιραλάς δήλωσε:

«Το είχα πει από την αρχή, ότι πρώτος μου στόχος φέτος, προσωπικός ήταν να βγω πρώτος σκόρερ. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να υπάρχει συνεργασία από όλους τους παίκτες. Οι δύο χρονιές μου στον Ολυμπιακό είναι οι καλύτερες, κέρδισα έναν τίτλο, είμαστε κοντά σε έναν δεύτερο και θέλουμε και το Κύπελλο και όσα χρόνια μείνω στην ομάδα υπόσχομαι να την βοηθάω να πετυχαίνει τους στόχους της».

Για το παιχνίδι ανέφερε:

«Δεν έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε με δύο γκολ πίσω στην έδρα μας, αλλά αυτό δεν μας επηρέασε και δεν μας έπιασε πανικός και παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είχε πετύχει ξανά καρέ τερμάτων, επισήμανε:

«Δε θυμάμαι. Μόνο στην προπόνηση ή τον κήπο μου, Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη σημερινή απόδοση».





Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved