Παράσχος: «Ήταν εύκολο μετά το πέναλτι»

Παράσχος: «Ήταν εύκολο μετά το πέναλτι»


Στη φάση του πέναλτι από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Λεβαδειακού, απέδωσε ο Γιώργος Παράσχος τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Δράμας, με 2-0.

Ο τεχνικός των Βοιωτών, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:
«Χαίρομαι που η Δράμα σ’ όλα της τα παιχνίδια μπορεί να τα χτυπάει και παρ’ όλο που έχει μια νεανική ομάδα, παρουσιάζει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο.
Σήμερα ευνοηθήκαμε πάρα πολύ από την περίπτωση του πέναλτι. Μπορέσαμε και κερδίσαμε την αποβολή του τερματοφύλακα, πετύχαμε το γκολ κι από κει και πέρα για εμάς ήταν πάρα πολύ εύκολα τα πράγματα. Ερχόμαστε μετά από τέσσερα λίγο, πολύ άσχημα αποτελέσματα και φαινόταν και στην ομάδα μας καθαρά, παρ’ ότι ο αντίπαλος έπαιζε  με δέκα παίκτες, ότι έχουμε το σχετικό άγχος. Γιατί γυρίσανε πάρα πολλά παιχνίδια για μας και από 2-0 να τα ισοφαρίζουμε ή να τα χάνουμε κιόλας και δεν σας κρύβω μέχρι και το 2ο γκολ, πραγματικά είχαμε ένα σχετικό άγχος. Από κει και πέρα νομίζω ότι οι 30 βαθμοί είναι μια πολύ καλή συγκομιδή. Θα επιδιώξουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε, να μπορέσουμε να πάρουμε τέσσερις απαραίτητους βαθμούς, για να καταφέρουμε να σωθούμε. Εύχομαι στη Δράμα, να πετύχει ο σχεδιασμός που έχουν προγραμματίσει».

Σε ερώτηση ποια θα ήταν η πρώτη του κίνηση εάν αναλάμβανε τη Δόξα Δράμας το καλοκαίρι, ο κ. Παράσχος είπε:

«Κατ’ αρχήν, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα. Δεν ξέραμε ας πούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και εμείς και η Δράμα. Δεν έρχονταν ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να βοηθήσουν στην Α΄ Εθνική, για να παίξουν στη Β΄ Εθνική. Περίμεναν όλοι την κατηγορία και όταν μας δόθηκε το «πράσινο» φως, δεν έμεινε τίποτα. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις, αλλά θα βασιζόσουν στο υλικό το οποίο είχες προγραμματίσει για τη Β΄ Εθνική. Εμείς και η Πολιτεία ακόμη, έκανε το άσχημο, ότι έπεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, αλλά από κει και πέρα, έπρεπε να αφήσει αυτές τις δύο ομάδες να μπορέσουν πρώτες να κινηθούν, να πάρουν κάτι. Ό,τι καλύτερο διέθεταν αυτές οι δύο ομάδες που έπεσαν. Κι όμως άφησαν ελεύθερες τις μεταγραφές και δεν προλάβαμε να πάρουμε τίποτα. Ήταν δύσκολο. Δεν μπορείς να προγραμματίσεις έτσι, αλλά το χειρότερο είναι ότι ερχόμασταν μετά και οι δύο ομάδες, από τρεισήμισι και τέσσερις μήνες προετοιμασίας. Τι να σας πω; Άμα δεν το ζήσετε αυτό το πράγμα δεν μπορείτε να το  καταλάβετε. Και για μένα που είμαι τόσα χρόνια στον χώρο, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Και η διαχείριση αυτής  της χρονιάς, να μην έχουμε πολλούς τραυματισμούς, να μπορείς να κρατάς φρέσκους τους παίκτες, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη και πρέπει να έχεις και υλικό. Πάνω από 20 παίκτες ισάξιους, για να μπορείς να ανταποκρίνεσαι. Φανταστείτε εμείς, κάτι προλάβαμε και κάναμε. Η Δράμα πιστεύω ότι δεν πρόλαβε να κάνει και πάρα πολλές κινήσεις.
Φανταστείτε σε 4 μήνες και 15 μέρες να δώσεις 27, 28 παιχνίδια. Οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν 25 και 30 παίκτες, νομίζω ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Εμείς κουραστήκαμε να πηγαίνουμε από την προπόνηση στο ξενοδοχείο, στο παιχνίδι.  Δηλαδή δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μια μέρα, ησυχίας, ηρεμίας».  



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved