Νίκη με… μουρμούρα για ΑΕΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό (photos+videos)

Νίκη με… μουρμούρα για ΑΕΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό (photos+videos)

Χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδό της στα πλέι-οφ.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει μεγάλο βήμα για να βρεθεί στα πλέι-οφ και να διεκδικήσει την έξοδό της στο     Champions League, εφόσον πάρει την αδειοδότηση βέβαια. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, έστω και δύσκολα, πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας 1-0 της ομάδας του Αγρινίου ωστόσο δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της.

Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε χωρίς εκπλήξεις τη βασική του ενδεκάδα με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μανωλά, Κοντοέ στο κέντρο και τους Γεωργέα, Λαγό. Στα αμυντικά χαφ, βρισκόντουσαν οι Μάκος και Καφές με τον Γκερέιρο να είναι μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Η επιθετική τριπλέτα, αποτελούταν από τους Λεονάρντο, Σιαλμά και Λυμπερόπουλο.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα για την Ένωση η οποία με τον κόσμο να δίνει το δικό του ρυθμό μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο παιχνίδι. Στο 10’ της αναμέτρησης, ο Λεονάρντο έκανε τρομερή ενέργεια παιδεύοντας τον Ντολεζάι, γυρνώντας την μπάλα στην καρδιά της περιοχής όπου ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει και με ωραίο σουτ, άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

Ύστερα από το γρήγορο τέρμα, η Ένωση διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και με κύριο κίνδυνο τον Σιαλμά, είχε νέα ευκαιρία στο 16’ όταν ο Έλληνας επιθετικός έκανε το σουτ από τα πλάγια με τον Τσενάμο να μπλοκάρει χωρίς προβλήματα. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 19΄όταν  Ντολεζάι εκτέλεσε το φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει λίγο πάνω από το δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος απέδειξε πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο και αφού κατέβασε την μπάλα, με ωραίο τακουνάκι, έβγαλε τετ α τετ τον Δημήτρη Σιαλμά, ο οποίος έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Στο 36’ ο Γεωργέας βρέθηκε στα πλάγια κάνοντας τη σέντρα με τον Καφέ να κάνει εντυπωσιακό ψαλιδάκι και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 39΄ο Παναιτωλικός, έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Άντι έκανε τη σέντρα με την μπάλα να περνάει από όλους και τον Γκόλια να εξαπολύει τον «κεραυνό» με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ. Η τελευταία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από συνεχόμενα κόρνερ, ο Γκερέιρο έκανε τη σέντρα με τον Καφέ να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να «γλύφει» το δοκάρι του Τσενάμο.

Στην επανάληψη, ο Νίκος Κωστένογλου ξεκίνησε με μία αλλαγή, με τον Δημήτρη Σαλμά να δίνει τη θέση του στον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος εντυπωσίασε στις τελευταίες του δύο εμφανίσεις με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

 Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ νωθρά στην επανάληψη και μέχρι τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, δεν υπήρξε τίποτα το ιδιαίτερο, με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς όμως να φανεί απειλητική απέναντι στον Παναιτωλικό. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 67’ για τον Παναιτωλικό, όταν ο Ρότσα έκανε το σουτ από τα 30 μέτρα με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ. Ο Παναιτωλικός, διατήρησε τν έλεγχο του παιχνιδιού και πατούσε πολύ καλύτερα από την ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε δύο φορές με τους Χαριστέα και Ρότσα με τα σουτ τους να περνάνε δίπλα από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου.  Στο 87’ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, όταν ο Μπέλεκ απέναντι στον Τσενάμο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Με την ήττα αυτή, ο Παναιτωλικός, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και η υπόθεση παραμονής, γίνεται ακόμα δυσκολότερη για την ομάδα του Αγρινίου που καλείται να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση στις τελευταίες αγωνιστικές.

Δείτε τo γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_AEK_PANAITOLIKOS_250312.1{/akamai}

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό το ΑΕΚ-Παναιτωλικός

Θυμηθείτε το pregame του αγώνα

Νίκη με… μουρμούρα για ΑΕΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό (photos+videos)



Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved