Φούντας: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

Φούντας: «Περήφανος που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

Ο Ταξιάρχης Φούντας με δηλώσεις του στο επίσημο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, τόνισε πως είναι περήφανος που φοράει τη φανέλα της Ένωσης.

Ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ΑΕΚ που αγωνίστηκε σε επίσημη αναμέτρηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ταξιάρχης Φούντας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου πέρασε σαν αλλαγή.

Ο νεαρός μέσος της Ένωσης, φιλοξενήθηκε στο match programme της αναμέτρησης με την ομάδα από την καταγωγή του, τον Παναιτωλικό.

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν μπήκες για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

Ήθελα πάρα πολύ να κάνω το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι και είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Πόσο σημαντικό είναι για ένα νέο παιδί να προπονείται και να παίζει δίπλα σε φτασμένους ποδοσφαιριστές όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας;

Είναι σημαντικό να παίζεις με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καριέρα σε μεγάλες ομάδες και είμαι χαρούμενος που προπονούμαι και αγωνίζομαι στο πλευρό τους.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου και την ΑΕΚ σε πέντε χρόνια;

Σε προσωπικό επίπεδο ελπίζω να είμαι υγιής και να τα πηγαίνω καλά, ενώ παράλληλα η ομάδα μας θα βελτιώνεται συνεχώς και θα πρωταγωνιστεί.

Είναι ωραίο να αγωνίζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις ή ένας επαγγελματίας δεν σκέφτεται έτσι;

Πιστεύω το να αγαπάς την ομάδα στην οποία αγωνίζεται παίζει ρόλο και νιώθω χαρά και υπερηφάνεια που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ποια στοιχεία στο παιχνίδι σου θα ήθελες να δουλέψεις περισσότερο;

Στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να δουλέψω κυρίως πάνω στην τακτική προσέγγιση και να μάθω σωστές κινήσεις μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα επιτευχθεί με σοβαρότητα και δουλειά στις προπονήσεις.

Έχεις φανταστεί ποτέ τη στιγμή που θα πετύχεις το πρώτο σου γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ;

Το έχω φανταστεί και πιστεύω πως θα το καταφέρω σύντομα, κατά προτίμηση σε εντός έδρας αγώνα για να το πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας.

Πίστευες ποτέ ότι θα έσπαγες το ρεκόρ του νεότερου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε ποτέ;

Είναι σημαντικό να κατέχεις ένα ρεκόρ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και χαίρομαι που έπαιξα σε τόσο νεαρή ηλικία. Θα προσπαθήσω να δουλεύω συνεχώς υπό τις οδηγίες του προπονητή και να βελτιωθώ.

Υπήρχε κάποιος παίκτης της ΑΕΚ που να είχες ως πρότυπο σου στ ξεκίνημα της καριέρας σου;

Είχα ως πρότυπα τους νυν αρχηγούς της ομάδας, τον Καφέ, τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα, οι οποίοι μας βοηθούν πάρα πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να περάσεις στους φιλάθλους της ΑΕΚ;

Θέλω να τους ζητήσω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα μας, να τη βοηθάνε οσο περισσότερο μπορούν και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους δώσουμε χαρά.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved