Το Onsports στο Φάληρο (video)

Το Onsports στο Φάληρο (video)

To Onsports βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σας μεταφέρει live το κλίμα που επικρατεί πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι.

14:13 Αρκετός κόσμος βρίσκεται περιμετρικά του γηπέδου, φορώντας φανέλες και κασκόλ του Ολυμπιακού. Ο περισσότερος είναι στο Red Cafe και απολαμβάνει τον καφέ του, περίπου 5,5 ώρες πριν το ντέρμπι.

14:17 Δεν λείπουν τα γνωστά συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και κατά του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί τα έχουν βάλει συγκεκριμένα με τον Τζιμπρίλ Σισέ, φωνάζοντας ένα νέο σύνθημα για τη φούστα που πρόσφατα λάνσαρε ο Γάλλος άσος.

14:31 Συνεχίζεται η προσέλευση του κόσμου, ενώ τα μαγαζιά έχουν σχεδόν γεμίσει. Δεν λείπουν και οι μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων οπαδών που δεν έχουν εισιτήρια, προκειμένου να μπορέσουν να μπουν μέσα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.

14:49 Πανηγυρικό κλίμα έχουν δημιουργήσει από αρκετά νωρίς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν, ενώ έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα τύμπανα.

14:56 Δεν λείπουν οι ρίψεις κροτίδων, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Διακριτική είναι και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, που σιγά σιγά αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

15:03 Περίπου 15 άτομα προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια από τη Θύρα 2, ωστόσο έγιναν έγκαιρα αντιληπτοί από τους σεκιούριτι και απομακρύνθηκαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

15:24 Πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν μαζευτεί περιμετρικά του γηπέδου και περιμένουν πώς και πώς να ανοίξουν οι Θύρες για να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν μέσα. Αυτό αναμένεται να γίνει στις 16:30.

15:42 Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκονται ήδη μερικοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, ο κύριος όγκος των Σέρβων οπαδών είναι στο Μικρολίμανο με τους επικεφαλής της Θύρας 7. Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει να ακούγεται το σέρβικο σύνθημα στο Φάληρο.

16:12 Ισχυρές είναι πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις περιμετρικά του γηπέδου. Τα ΜΑΤ έχουν σχεδόν «περικυκλώσει» το «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο να μην δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο.

16:19 Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν τους 21 φιλάθλους που έχασαν τη ζωή τους στις 8/2/1981 και φώναξαν το σύνθημα: «αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε».

16:36 Όσο πλησιάζει η ώρα για τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι, τόσο πληθαίνει ο κόσμος των Πειραιωτών που φτάνει στο φαληρικό γήπεδο, παρά την βροχόπτωση.

16:39 Πλαστική κούκλα στα... χρώματα του Παναθηναϊκού... περιφέρεται στα χέρια των οπαδών.

16:45 Στις 17:00 θα ανοίξουν τελικά οι Θύρες του γηπέδου, έπειτα από νέα εντολή. Ήδη πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν... λάβει θέσεις μπροστά από τα τουρνικέ του «Γ. Καραϊσκάκης».

17:01 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στο σημείο που θα φτάσουν τα πούλμαν με τις αποστολές των δύο ομάδων. Οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας έχουν δημιουργήσει «κλοιό» με τις «κλούβες», όπου δεν επιτρέπουν την διέλευση όποιου δεν έχει εισιτήριο.

17:03 Αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια από τις Θύρες 2, 15 και 16. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από την ασφάλεια, η οποία απείλησε ότι αν δεν βγουν από μόνοι τους, τότε θα αναγκαστούν να μπουν μέσα στο γήπεδο τα ΜΑΤ. Οι φίλαθλοι βγήκαν τελικά, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο άλλο... παρατράγουδο.

17:10 Στο γήπεδο έφτασε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους, γνώρισε την αποθέωση.

17:31 Κινητικότητα παρατηρείται στις δυνάμεις ασφαλείας της Αστυνομίας. Μάλιστα, άνδρες της δύναμης Κ9 με την συνοδεία σκυλιών, παρατάχθηκαν μπροστά από την είσοδο των αποστολών.

17:40 Οι άνθρωποι της Αστυνομίας απομάκρυναν άπαντες από το χώρο άφιξης των πούλμαν, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια.

17:45 Υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε η αποστολή και το βαν που μεταφέρουν την αποστολή και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια. Δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες και τα συνθήματα κατά των «πράσινων».

17:51 Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού, κατά την είσοδο των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο για την... αναγνωριστική τους βόλτα. Πρώτος από την αποστολή των φιλοξενούμενων βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Τζιμπρίλ Σισέ και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

18:00 Καρφίτσα δεν… πέφτει στα δύο «πέταλα» του γηπέδου όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

18:03 Στο φαληρικό γήπεδο έφτασε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» και αποθεώθηκε από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

18:06 Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την καθιερωμένη… βόλτα τους και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

18:09 Δημιουργήθηκαν τα πρώτα «πηγαδάκια» μεταξύ των «ερυθρόλευκων» με τους Μέλμπεργκ και Τζεμπούρ να τα λένε σε ευχάριστο κλίμα.

18:13 Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην... προχωρά σε αλλαγές.

18:23 Νέα προσπάθεια για την είσοδό τους στις κερκίδες του γηπέδου έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού χωρίς εισιτήριο, αλλά άμεσα… απομακρύνθηκαν από τους ανθρώπους του γηπέδου.

18:30 Να ελεγχθούν οι κερκίδες του γηπέδου από την Αστυνομία ζήτησε ο Δημήτρης Καλόπουλος, καθώς κατά την είσοδό του στο γήπεδο, είδε φακούς λέιζερ.

18:39 Οι Τζόρβας και Κοτσόλης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμά τους και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

18:44 Με αποδοκιμασίες... υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού που βγήκαν για την προθέρμανσή τους.

18:48 Τον αγωνιστικό χώρο πάτησαν οι Πάρντο και Νικοπολίδης και αποθεώθηκαν από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

18:51 Την αποθέωση γνώρισαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού κατά το ζέσταμά τους.

19:04 Νταβίντ Φουστέρ:«Ο Ολυμπιακός με έμαθε να κερδίζω».

Το Onsports στο Φάληρο (video)



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved